Ieri a fost o zi în care nu am avut chef nici să respir, așa că am gătit chestii.
Am făcut o plăcintă cu carne de porc, pentru că ies niște plăcinte în Ninja de nu ai aer de la ele. Plăcinta e super simplu de făcut.

Tai carnea la cuțit, ca Ismail, doar că mai mare, ca să aibă consistență.

O trageți în tigaie, cu condimente după gust și niște suc de roșii sau bulion sau roșii tocate până se evaporă excesul de apă

Între timp ați făcut rapid un aluat sau folosiți niște foi de plăcintă de la magazin, dar aveți grijă să nu fie foietaj, că sunt o mizerie și o să iasă o porcărie.

Când e gata compoziția, o puneți în tigaia tapetată cu aluat și îi puneți un capac, evident, de aluat.

Cu restul de aluat faceți niște turtițe pentru soție, sigur o să îi placă, dacă îi plac făinoasele.

După ce ați lăsat totul în Ninja, la Airgrill Bake timp de 10 minute, deschideți capacul și vă minunați Aideplm ce frumos e.

Nu lăsați înăuntru, se formează aburi și se fleoșcăiește sau se face tare ca piatra, iute ca oțelul. Scoateți frumos și admirați.

După ce ați admirat și, poate, ați cântat și un cântec saxon de seceriș, vă tăiați o bucată, mâncăți, ziceți bodaproste doamne, că bun fu și vă vedeți de treabă.

A, am făcut și o salată de vinete. Coaceți vinetele în Ninja, 30 de minute, 240 de grade, la grill, le lăsați să se scurgă.

După care le faceți, tradițional, cu roșii și cu ceapă.

The end.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.