Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălăşoiu. De asemenea, PSD se aşteaptă ca acesta să îşi dea demisia urgent din funcţia de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunităţii parlamentare

Care sunt, de fapt, faptele?
Deputatul PSD a fost filmat în timp ce era în pat cu un tânăr dezbrăcat, iar filmarea publicată. Cunoscătorii de pe net au decis că tânărul e minor și că domnul deputat trebuie târât prin nămol pentru asta, cum ar trebui târât orice preot, gen. După care niște surse din poliție zic că tânărul nu e minor, are 22 de ani, deci nu e nicio infracțiune.

Deci, concluzii: un cetățean român adult a fost filmat ilegal, în timp ce întreținea relații sexuale sau făcea un masaj cu un alt adult. Poliția nu se sesizează să cerceteze cine a făcut asta, pentru că na, poliția nu are acces la agenții securității române. Partidul din care face parte respectivul îl dă afară din partid, pentru că respectivul nu respectă demnitatea umană și morala creștină. Partidul nu e alături de membrul (sic!) său, ci îl aruncă ca pe o măsea stricată, deși, legal, omul nu a făcut nimic rău, ci este o victimă, într-un mod hidos.

Bine, astea sunt doar prezumții, la fel cum sunt alea că partenerul de pat al lui Aurel Bălăşoiu e minor, prezumții care vor doar să evidențieze ce înseamnă justiție în românia.
Altfel e interesant cum Aurel Bălășoiu, absolvent de TEOLOGIE, vajnic susținător al coaliției pentru familie și al familiei tradiționale, având și el familie și copii, se fute în cur.
The end.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.