muie ponta

În ceea ce privește alocările bugetare, cred că este rușinos pentru România și sunt convins că foarte puțini știu că încă avem în vigoare o prevedere din 2006 prin care alocăm pentru toate cheltuielile privind un refugiat politic suma de trei lei pe zi, doar pentru cheltuielile sale personale — suma de 60 de bani. Guvernul este pregătit, Ministerul de Finanțe, să încercăm să actualizăm aceste sume, pentru că nivelul lor este nu doar nesatisfăcător, dar și insultător. E foarte greu de crezut că cineva poate asigura subzistența unei persoane cu trei lei pe zi„, a spus premierul, în plenul Camerei Deputaților.

Asta în timp ce românia, un copil are alocație de 84 de lei, și asta după scandaluri uriașe și dublarea ei de la 42 de lei. Desigur, pentru un copil nu e rușinos să își asigure subzistența din 2.8 lei pe zi. Dimpotrivă, e chiar satisfăcător. Pentru țiganii care fac 10 copii.

24 comentarii Adaugă comentariu

 1. traieste in alta lume!

  0

 2. #2

  Ponta stie si el ca vorbeste prostii , nu cred ca este chiar atat de retardat, dar nu ii pasa pentru ca progeniturile lui vor studia in strainatate la cele mai bune scoli si se vor imbolnavi de trai bun…

  0

 3. #3

  Pai nu ii tine definitiv, le mai da UE ceva si intre timp sa isi gaseasca locuri de munca sau tari unde sa se stabileasca.

  0

  • #4

   „locuri de munca” lol ! Ca ce?! 1 din 4 e analfabet, nu stie sa socoteasca, sa scrie sau sa citeasca nici in propria limba si abia 1 din 7 are studii medii adica liceu. Ce loc de munca?

   Ia da tu cu google translate pe articolul asta sa vezi cu ce pretentii vin „sarmanii refugiati”: 2000€ pe luna moca si eliberarea imediata de pasaport austriac, ce pula lor! La cat de hipsteri prosti sunt occidentalii, n-as fi chiar socat daca le-ar si da.

   openmagazyn.pl/azylanci-prowadza-strajk-glodowy-i-zadaja-2000-euro/

   PS: genul asta de informatii nu apar si in presa pupatoare de cururi arabe de la noi si nici in marile trusturi media vestice in care zi de zi mai afli cate o poveste „socanta” si „incredibila” despre saracii azilanti.

   0

 4. #5

  in primul rand un calduros : MUIE PONTA !
  asa, acum e mizeria asta cu costurile alocate pentru 1 persoana care fuge de la tara lui pentru ca razboi. sunt foarte curios ce se intampla cu cetatenii romani homlesi. ca astia practic sunt tot intr-o situatie critica basca ca sunt deja cetateni romani. adica ne punem problema sa dam cazare pentru unii care vin din alta tara cazare/mancare/asistenta/eventual joburi dar nu luam in calcul sa facem asta pentru astia de aici. romani. nu zic ca e foarte probabil ca aia straini sa fie mai seriosi si mai muncitori si mai etc. dar e chestie de principiu. plus ca si ala care doarme in strada e practic refugiat politic in propria tara ca fix politica de succes din romania l-a adus acolo. si in caz ca nu am fost clar : MUIE PONTA !

  0

  • #6

   Hm, tocmai azi am citit cateva articole despre asistatii sociali care nu vor sa munceasca pentru ca le ajunge ajutorul social.
   As zice ca homlesi autohtoni de care spui ar trebui sa isi depuna dosarul 🙂

   0

 5. Ponta turcitul.

  0

 6. Bai, vreau sa stiu:
  Banii aia se dau celor care se refugiaza politic IN Romania sau celor care fug din cauza politicienilor DIN Romania.

  Intreb pentru un priente, multumesc.

  0

 7. #9

  intr-adevar: ”Muie Ponta!”

  0

 8. şi un om_ un om care munceşte pe salariul minim cu ce trebuie să trăiască? că nu ştiu cine se poate descurca cu 650 de lei lunar. asta pentru muncă necalificată, adică ăla de sapă şanţuri. aşa că muie ponta şi dragnea şi tata ilici şi tot psd-ul în special, alături de toată clasa polkitică fără discriminare.

  0

 9. termenul corect nu este țigani, ci ciori!

  0

 10. #13

  iti mai citeste blogul?

  0

 11. #14

  Cred ca ne alintam cu Muie Ponta. Toti sunt la fel. Aia care tot bat marunt din picioare ca sa ajunga la furat (guvernare) sunt exact la fel de hoti si nesimtiti.

  Muie Politicienilor!

  0

 12. #15

  Să nu-l uităm pe domnul președinte iohanus care stă capră și ne spune că suntem obligați de către mUE să preluăm un anumit număr de refugiați.

  0

 13. #17

  Sa nu il uitam pe autistul ala de Iohannis care este atat de absorbit de sa-si plimbe milfa pe banii contribuabililor prin toate tarile incat n-a bagat de seama ca in codul fiscal pe care tocmai i l-a dat Ponta sa il semneze, toti romanii care stau prin strainatate si au inca buletin (= au domiciliu fiscal in Romanica) sunt obligati la plata contributiei la sanatate.

  Delirul lui Mickey Mouse care dorea zece euro lunar de la fiecare roman din strainatate s-a implinit, chiar cu 50% mai mult. De la 1 ianuarie toti capsunistii vor trebui sa plateasca 15 euro pe luna…

  0

 14. Hai să spunem că ambele sume sunt rușinoase și să nu intrăm în campania populismului. Dar nu poți compara in

  Până la urmă un copil are alături de el și niște părinți care l-au făcut și care îi asigură un trai. Dacă totuși vrei să compari, compară cu salariu + alocația unui asistent maternal. Care nu mai ajung la 2.8 lei/zi.

  Un refugiat NU are drept de muncă, banii ăia reprezintă tot venitul lui. Nu are nici un alt fel de sprijin.

  0

  • *în final mere cu pere (bag p. la în „creearea de conținut” folosind device-uri mobile)

   0

 15. #20

  Peste 10 ani o sa cascati gura la televizor cand o sa aflati ca Ponta, Dragnea & Co au cazat in Romania mai multi refugiati decat are Siria locuitori.

  Muie Ponta!

  0

 16. #21

  CE ziceai Arhi de rugby? /off

  0

  • #22

   ce ziceam de rugby?

  • #23

   @ flat //off
   Daca vrei sa zici ca romania a avut un joc bun impotriva canadei…lasa-te pagubas. Ro au jucat doar ultimele20 de minute. in rest….nimic. Putem zice ca am avut noroc, in rest numai greseli !
   Mai avem de invatat, de jucat …si nevoie de bani de investit in sport.
   Oricum, macar putem zice ca nu suntem pe ultimul loc in grupa.

   0

  • #24

   On topic….era sa uit.
   Puie Monta!

   0