Paralympics

Eu am o problemă cu comentatorii umoriști. Nu ai mei, doamne ferește, voi aveți un simț al umorului fin educat de mine, de-alungul anilor. Ci cu cei care prestează cu elan pe platformele de satiră și umor ale diverșilor corifei jurnalistici, precum Sir Petreanu sau Sir PAH, corifei care, din când în când, o mai manevrează din condei spre umor, mai bine sau mai rău, dar oricum, umor digerabil, educat, cu pastilă și pastișă.

Problema apare atunci când comentatorii se simt în vână și încearcă să ducă umorul postării spre cele mai înalte culmi de haioșenie și încep să decerseze din umorul care îi face pe ei să râdă. În general, umor scatofil, scatofag, necrofil, maniaco-sexual și de ce nu, ușor la limita codului penal.

Nu cred că e nevoie de exemplificări, că îi știți și voi. Dacă scrie PAH că lui Băsescu i-au fugit ochii după Udrea (get it, ochii) apare un comentator cu ahahaha da, s-a căcat curva aia în capul lui de libidinos chior și chel, text neapărat insoțit de mai multe semne de exclamare !!!!!!!!!! și câteva zeci de paranteze închise la dreapta, ca să sublinieze ce bine se distrează :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Presupunând că printre voi sunt și câțiva de acolo…
Băi copii, serios, ăla nu e umor, sunt doar dejecții. Nu vă mai strofocați să fiți hazlii, că nu e treaba voastră. Lăsați-i pe profesioniști să își facă treaba, savurați-le munca, eventual lăudați-i, după care întoarceți-vă la munca voastră de zi cu zi.

Pentru că nu sunteți umoriști, nu aveți gena umorului, nu o să vă descopere nimeni drept umoriști și să vă schimbe viața într-o secundă, președintele nu va fi informat de ce glumă bună a scris comentatorul negrutu69, nici o decorație nu va fi acordată, totul va fi la fel, exceptând spațiul public, care va fi poluat cu încă o glumă nasoală despre căcat.

Aveți milă de noi.
Mulțumesc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.