Pentru mine, ca părinte, toamna e cel mai terorizant anotimp. Pentru că toată lumea din bloc începe să renoveze cu drag. Băi, dar toți, implacabil, renovează dând găuri.
Vecinul de dedesubt și-a pus aer condiționat. A auzit el că e mai ieftin să îi pui toamna. Și l-a montat singur, dând găuri tot singur. Nu știu dacă a reușit să îl facă să meargă, dar din cauza lui, 2 zile am plecat de acasă pentru că se clătina blocul de la zgomot și vibrații.

Cel de sus și-a pus centrală termică. Și avea pretenția să dea găuri după masa, că atunci are el timp. S-a lăsat cu înjurături și șuturi prin uși. Acum dă găuri dimineața de la 8, până la 2 după masa. Iar de la 17 se întinde maxim până la 22. El are o bormașină mai micuță sigur, dar la fel de voioasă.

Anyway, am înțeles de ce rromânia e țară bormașineourilor.
Pentru că bormașinile sunt MULT PREA IEFTINE. În clipa în care un Black & Decker cu percuție, care e o super bormașină, costă 300 lei, e normal că tot țăranul are cu ce să dea găuri când vine de la serviciu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.