Citeam aseară că curtea supremă din Alabama a decis că embrionii fertilizați și înghețați, rămași de la FIV-uri, sunt considerate persoane și am realizat, pentru a n-a oară, că Idiocracy a fost doar un roadmap. Deja râdeam ca prostu’ de băieții care donează pe Gofundme pentru a-i acoperi amenda de 355 de milioane miliardarului de carton numit Donald Trump. Mai râdeam și de cum a vândut el cu 399 de dolari niște adidași luați de pe Aliexpress cu 18 dolari.

Dacă vreți ca copiii voștri să nu ajungă atât de proști, atât de ușor manipulabili, aveți grijă de ei și țineți-i în școli. Fie că învață bine sau nu, ceva tot se va prinde de ei. Trăiți, fizic și metafizic, vremurile în care vedeți exact ce înseamnă lipsa profundă de educație, prozelitismul religios (în US, cea mai mare organizație de asta cu păstori care prostesc oameni primește, anual, 890 de MILIARDE de dolari din donații, din care 44% se duc pe salarii), lipsa luminii pentru minte.

Dacă țineți la viitorul vostru genetic, dacă vreți ca urmașii urmașilor voștri să nu fie niște cretini cărora le curg băluțe din gură în timp ce se închină la Trumpul acelor vremuri, țineți-i în școală. Învățați-i să învețe și cereți ajutor, dacă nu știți cum. Posibil să fie una din ultimele șanse.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.