Nu știu cum se întâmplă, dar numai la Timișoara avem faze de astea rasiste. Mai demult au interzis accesul unei femei in scaun cu rotile și erau mândri de asta, chiar și aici pe blog, că era pentru protecția femeii, dacă doamne ferește pățea ceva? Între timp, bietul om a murit, nu mai are probleme cu eroii ăștia.

Tot în Timișoara, unui copil cu dizabilități i s-a interzis accesul în ștrand. Doar era handicapat, nu? Ce să caute pe un ștrand? Dacă se îneca? E clar că, în Timișoara, dacă nu arăți normal, ești handicapat, iar toți handicapații sunt și reduși mintal.

Din nou în Timișoara, copiii cu handicap au interzis să se joace pe locurile de joacă ale copiilor normali. Ca să le protejeze suflețelele, nu de alta, cum să vadă copii normali la joacă?

Acum alta.

Oferim o recompensă de 300 de lei fiecărei femei țigănci, din zona Banatului, ce poate prezenta un act medical care să dovedească că s-a supus voluntar unei operații de sterilizare în anul 2013.Dacă nu-și pot educa progeniturile pentru a nu mai fi o povară a societății românești, noi le oferim GARANTAT 300 de lei pentru operația de sterilizare voluntară efectuată în anul 2013

Asta scria pe situl NAT88.org, care între timp, nu mai funcționează funcționează. Domnii se ocupau în general cu acte de ajutorare, marșuri pro zelea codreanu, arderi de steaguri și alte obiceiuri strămoșești.

Din păcate, în google cache nu apare postarea nouă, ca să o imortalizăm pe vecie.
Mă gândeam… Dacă timșorenii îi consideră untermenschi pe țigani, de ce noi nu i-am considera la fel pe timișoreni? Este o clasificare la fel de bună ca oricare alta. 300 lei, anyone? Doamnele timișorence?

Timișoara, trezește-te.

Corolar, un comentariu genial.