Da, nu ați citit greșit. În vestiarele de la Aquamagic din Mamaia sunt camere de luat vederi. Și la bărbați și la femei. Ba chiar te și anunță de la intrare. Am rămas prost. Nu știu exact dacă există vreo lege împotriva chestiei ăsteia, dar dacă nu e, ar trebui să fie, și, dacă nu mi-ar fi profundă lene și nu aș ști că în viața mea nu voi mai călca pe acolo, i-aș da personal în judecată. Oricum, m-am dezbrăcat și le-am arătat pla direct, să aibă o amintire.

În rest, Aquamagic e un jeg. Intrare 4 persoane și un copil, 260 lei. O apă, 6 lei, o cola la 1/2, 8 lei. O bere, 10 lei. Nu, nu ai voie să ai mâncare la tine de afară. Vei fi controlat în geantă de către 2 țărăneți. Nu ai voie să ieși afară să îți iei de mâncare, dacă ieși afară, trebuie să plătești din nou taxă de intrare. Daca vrei să mănânci, ai un împinge tava, cu mâncăruri hidoase, vechi și fără gust, EXTREM DE SCUMPE. Ca idee, 3 porții de mâncare, adică o pulpă de pui, un cârnacior, UN CÂRNĂCIOR! cu o lingură de fasole și o minitochitură cu urme de mămăligă, 80 lei. Mai ai la dispoziție o mizerie de șaorma, 10 lei și pizza, nu știu la ce preț.

Atracții? Câteva tobogane, un râu de 110 cm, unde ai voie să stai doar cu colacul și atât. Nu există o piscină unde să înoți, de exemplu. Ai în schimb saltele vip. Și copii care vin din 3 în 3 minute ca să întrebe dacă nu vrei să comanzi nimic. Unul din ei, când i-am făcut semn de la distanță că nu vrem nimic, ne-a rugat prin semne să îl lăsăm să vină. L-am lăsat și ne-a explicat că era sora patronului în zonă și îi urmărește să vină tot timpul la clienți, pentru că au scăzut vânzările și vrea să le crească. Pentru a cre;te vânzările, le-a scăzut comisionul din vânzări de la 10% la 7%. Vânzătorii fac maxim 100 lei pe zi, deci câștigă 7 lei. Maxim. Nu au alt salariu.

60 lei intrarea pentru adult în cotineața aia, unde ești filmat în timp ce ești în fundul gol la vestiar și se întreabă de ce au scăzut vânzările.
Oare de ce.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.