ion voicu

Și nu, nu o spun la modul rasist, ci folosesc forma peiorativă a termenului pentru a defini și sublinia ce a făcut tovarășul țigan Medelin Voicu, când a furat 6 milioane de euro de la 6000 de țigani. Bani care le erau destinați pentru a-i ridica puțin, pentru a le trimite copiii la școală, pentru a-i face oameni.

Ține-i proști, ține-i legați.
Medelin nu face nimic diferit față de ce fac ceilalți politicieni români. El știe că dacă etnia țigănească nu ar mai fi atât de jos, ei, capii interlopi ai acestei lumi și-ar pierde rațiunea de a fi și sursele de finanțare. La fel cum și politicienii români știu că un popor cult, un popor rupt de lanțurile stupidității nu mai e un popor ușor de condus. Și de aia religie și sărăcie.

Câtă perversitate, câtă infatuare din partea domnului Voicu. Probabil tatăl său și-ar face ritualul țigănesc de sinucidere dacă ar ști ce face fiul său. Declarațiile perverse despre durerea sa pentru neamul său, despre cum țiganii sunt asupriți, despre cum el le reprezintă drepturile.

Și pe cealaltă parte, 6 milioane de euro.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.