Se da articolul acesta:

Pe scurt, un nene din Sibiu e in stare critica intr-un spital din Germania si i se cauta familia. Circula zvonuri ca s-ar fi gasit aseara, dar neavand toate informatiile , nu ma pot pronunta. In fine, altceva vreau sa spun.

Asta e primul comentariu de la un share :

screenshot_2016-10-19-08-19-29

Deci ati inteles, da? Nu stiu sa ajut, dar ma gandesc sa incurc putin.

Sa va explic si de ce :

  1. Ala din articol e un numar de Telekom Germania ( trecand peste faptul ca aia de la Ora de Sibiu au pus un numar de Germania fara prefix). Omul stie sigur ca ala e numar de Montreal.
  2. Eu una nu ma duc dupa paine cu telefonul dupa mine. Si daca plec undeva unde stiu ca n-am ce face cu telefonul, cum ar fi la strand sau la bazin, il las acasa. Si sunt multi asa ca mine, care n-au telefonul mereu la ei.
  3. Daca omul a fost implicat intr-un accident , exista sanse extrem de mari ca telefonul ala sa fi fost distrus . Sau, sa ne gandim la varianta mai optimista: are cod de deblocare. Oricum ar fi, spitalele nu au tehnologia necesara sa investigheze astfel de cazuri.

De unde morning rant-ul asta? Pentru ca imi creste tensiunea de fiecare data cand un om de genul asta vine cu o teorie paranoica incurcand astfel pe toata lumea. Pentru ca exista o posibilitate clara ca familia celui din articol  sa nu aiba Facebook, dar sa aiba veri/prieteni/nepoti care stiu unde stau parintii lui si sa ii anunte. Si poate aia care ar da share nu-s destul de informati sa stie ca domnul atotstiutor habar nu are despre ce vorbeste, si uite asa informatia nu ajunge unde trebuie.

Pentru ca romanul e expert in orice.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.