Se da articolul acesta:

Pe scurt, un nene din Sibiu e in stare critica intr-un spital din Germania si i se cauta familia. Circula zvonuri ca s-ar fi gasit aseara, dar neavand toate informatiile , nu ma pot pronunta. In fine, altceva vreau sa spun.

Asta e primul comentariu de la un share :

screenshot_2016-10-19-08-19-29

Deci ati inteles, da? Nu stiu sa ajut, dar ma gandesc sa incurc putin.

Sa va explic si de ce :

  1. Ala din articol e un numar de Telekom Germania ( trecand peste faptul ca aia de la Ora de Sibiu au pus un numar de Germania fara prefix). Omul stie sigur ca ala e numar de Montreal.
  2. Eu una nu ma duc dupa paine cu telefonul dupa mine. Si daca plec undeva unde stiu ca n-am ce face cu telefonul, cum ar fi la strand sau la bazin, il las acasa. Si sunt multi asa ca mine, care n-au telefonul mereu la ei.
  3. Daca omul a fost implicat intr-un accident , exista sanse extrem de mari ca telefonul ala sa fi fost distrus . Sau, sa ne gandim la varianta mai optimista: are cod de deblocare. Oricum ar fi, spitalele nu au tehnologia necesara sa investigheze astfel de cazuri.

De unde morning rant-ul asta? Pentru ca imi creste tensiunea de fiecare data cand un om de genul asta vine cu o teorie paranoica incurcand astfel pe toata lumea. Pentru ca exista o posibilitate clara ca familia celui din articol  sa nu aiba Facebook, dar sa aiba veri/prieteni/nepoti care stiu unde stau parintii lui si sa ii anunte. Si poate aia care ar da share nu-s destul de informati sa stie ca domnul atotstiutor habar nu are despre ce vorbeste, si uite asa informatia nu ajunge unde trebuie.

Pentru ca romanul e expert in orice.