Am văzut, în sfârşit şi THOR, la IMAX. Nu cred să existe film care să nu dea bine pe ecranul IMAX. Bine, eventual Ursul lui Dan Chişu, această Monica Tatoiu a gastronomiei rromâneşti. Ador filmele la IMAX.

Revenind, Thor e un film pentru copii. Copii foarte mici. Eroii pozitivi sunt pozitivi, dar nu ştii de ce sunt pozitivi, eroii negativi sunt idioţi şi urâţi, dar cu voci mişto, iar acţiunea se desfăşoară în jurul unei cutii care nu ştim exact ce face.

Nu se putea ca Thor să nu aibă pelerina roşie a lui Superman (btw, ştiaţi că în america congresul e în flăcări, pentru că superman, personajul de benzi desenate, a decis să renunţe la cetăţenia americană?) şi să nu zboare cu ciocanu` în mână. O parte haioasă a filmului a fost cea în care i-au făcut de înălţimi egale pe Thor (Chris Hemsworth – 1,91 m) şi Odin (Anthony Hopkins – 1,74 m).

Revenind într-o notă idilică, ciocanul pe care l-am primit la party i l-am dat lui pyuric, pentru că minxieee m-a refuzat, fiind cu prietenul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.