De BF i-am cumpărat fiicei un Huawei P9 Lite, pentru că samsungul s3 al ei a decis să își cam dea obștescul sfârșit, din motive neștiute de nimeni. Am observat asta la toate samsungurile avute. În timp, pur și simplu își dau sufletul. Începe brusc să moară bateria, care cade de la 30% la 0 și cam aia e.

Așea.
Am luat telefonul ăsta la reducere, gândindu-mă că e o jucărie puțin mai scumpă, fără să am niciun fel de așteptare de la el. M-am înșelat masiv. Telefonul merge și se comportă excelent, fără laguri, bateria ține cel puțin o zi, face niște poze super, practic este un telefon excelent, mai ales la prețul cu care l-am luat.

Faza e că acum, după experiența cu P9 lite, mă gândesc foarte serios să îi iau nevestei drept cadou de Crăciun un P9 plus, varianta aceea cu cameră foto Leica, reinventată brusc de iPhone, la seria 7. Pentru că frățiorul mai mic m-a convins maxim.

Și nu, Huawei nu este chinezism și nu se compară cu Oppo, Xioami și restul, așa cum comenta drăguțul de Dart pe la vecini…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.