În imagine avem grila de programe tv, luată de pe situl RCS RDS.
Mă uitam aseară și realizam că, din reclama aia cu VĂ OFERIM 130 DE PROGRAME, de fapt totul e un balon de săpun.

Din cele vreo 90 și ceva de programe oferite, 17 sunt ale RDS. Mizeriile alea de stații locale Digi24, care practic transmit aceleași programe, cu publicitate diferită, stațiile digi sport, care dau over and over meciuri de fotbal și canalul oficial de filme.

La asta adăugăm și vreo 10 canale de gunoi, opțiune personală, plus dublurile, adică acele canale HD, care sunt oferite, IATĂ, ca și cum ar fi canale separate, plus 9 canale de desene animate, canalele în limba ungurilor, cel mai stupid lucru posibil la nivel național, și…s-au cam dus cele 130 de programe oferite de rds în generosul ei abonament.

Ok, zici că te schimbi cu televiziunea. Dar unde să te schimbi și cu ce? Romtelecom nu voi pune niciodată, opțiune personală. La UPC, din ce știu, ai nevoie de box ca să te poți uita la tv digital. Vrei 2 tv-uri, 2 boxuri. La RDS, dacă ai tuner pe tv, vezi posturile digitale fără niciun fel de echipament suplimentar. Și atunci, ce să faci, unde să te duci?

De asta nu e bun monopolul. În timp, duce la stagnare și insatisfacția clientului.
Și ca să mai menționez o dată. THE FUCK CU CELE 17 PROGRAME CE APARȚIN DE RDS și cu multiplele stații digi locale!

Gata, m-am răcorit.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.