După ce am văzut ultimul Thor, eram pregătit să zic Ptiu, bată-vă domnuțu cu mizeria voastră, că ați futut bunătate de univers.
Dar m-am oprit ca să șed strâmb și să judec drept.

De fapt, eu nu cunosc universul Marvel decât la nivelul filmelor ieșite în ultimii ani. Nu sunt fan benzi desenate, nu citesc chestii related, habar nu am care e legătura dintre personaje și care unde se situează, așa că nu pot emite o opinie corectă.

Așa că întrebarea e simplă, pentru voi, cei care știți universul Marvel de-a fir-a păr. Thor a fost transformat într-un film pentru copii, cu acțiune penibilă și puerilă, la 180 grade de punctul de pornire, când toate universurile erau relativ legate, lucrate, cu personaje realiste și cu care te identifici ușor. Acum e o ciorbă fix pentru copii între 6 și 12 ani, cu capre, Zeuși grași, acțiune tip Benny Hill și, în general, nimic care să atragă public post adolescentin.

Venind după mizeria aia de She-Hulk, întrebarea e clară.
Așa sunt benzile desenate? Asta e mediul, așa este acțiunea și, de fapt, autorii se întorc la rădăcini, în Marvel step 5? Pentru că dacă da, ne-am dus spre dreaq, vă zic.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.