Dacă până acum ați crezut că a fost greu, înseamnă că ați fost naivi, vorba lui Andrew Whirlwind.

Ce înseamnă ieșirea PNL de la guvernare?
În primul rând, găsirea unei noi majorități. Majorități care nu se atrage decât cu funcții, șpăgi, bani și contracte. De-abia de acum va începe furtul masiv, pe rupte. Pentru că nimeni nu mai știe cât timp are parte de sinecura sa bănoasă.

Așteptați-vă la un euro zglobiu și jucăuș. Care va crește cât ELena Udrea în sondajele interne ale partidului prostituatelor si peștilor PiMP. Care creștere, comasată cu noua taxă pe combustibil, va face să crească toate prețurile, toate tarifele de la servicii, TOTUL.

Va începe presiunea pe toate SRL-urile, în căutarea de surse de finanțare pentru campania electorală. Șpaga și amenzile vor fi la ordinea zilei, tot ce înseamnă slujbaș de stat va ieși în stradă, al recuperat de bani.

Restul, cu circul politic, cu Antonescu care vrea ca Ponta să demisioneze, dar nu vrea ca el să demisioneze, cu Johannis, care e arătat ca o sperietoare, la fiecare destrămare de uniune cu liberalii, fie ea alianța DA sau USL, cu voiculescu, cu băsescu, cu restul…mă lasă rece.

Doar că vom trăi mai rău. Din ce în ce mai rău.
Pe banii noștri.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.