saveta lipa alina alexoi

În primul rând trebuie să vă spun că mă bucur că se termină gimnastica, pentru că, ÎN SFÂRȘIT, nu o să o mai aud pe Alina Alexoi. Femeia aceasta mi se pare de o prostie absolută, tot ce scoate pe gura aia este inept, prost și irelevant, toate comentariile ei se termină cu Ce tare era românia în urmă cu X ani, ce bună era Amânar, Nadia etc. Am criticat-o și acum 4 ani, din nefericire am auzit-o și acum, sper din tot sufletul să nu o mai aud niciodată.

Second, mă bucur enorm că Ponor nu a câștigat nimic. Pentru că ea ocupă de fapt locul Larisei Iordache, care era mult mai tânără, mult mai bună, mult mai bine pregătită. Dar Ponor a avut orgoliul de a o da la o parte, pentru că de ce nu, să participe regina bârnei, chiar dacă e bătrână, chiar dacă s-a retras și nu e pregătită.

Regina bârnei a făcut rahatul praf. A ieșit pe locul 7 din 8. S-a făcut și ne-a făcut de râs, arătând că nu știe când să se ducă acolo unde se duc oamenii care nu mai pot face un sport. Îmi pare rău doar că Larisa a pierdut ocazia de a concura și de a aduce, probabil, o medalie.

32 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Tocmai ai descris dinozaurii din România. Cei din administrație, cei din școli, cei din spitale și din alte părți. Acei comuniști care nu văd mai departe de ei, care nu sunt în stare să își formeze o echipă, care nu sunt in stare sa lase ceva in urma care sa continue munca lor, oricare ar fi aceea si oricât de bune sau rele le-or fi rezultatele.

  0

 2. #2

  Cică Ponor a fost atinsă de gândurile negative a celor care au vrut să stea acasă și a vrut să le dea peste nas, dar nu a putut, poate că și-a dorit prea mult.

  PS: Wevers sau cum o cheamă a fost de departe cea mai grațioasă, chiar dacă jumătate de exercițiu a făcut numai piruete și are și buci mișto

  0

 3. poate într-un final se prinde și ea că e timpul să treacă peste gimnastică

  0

 4. #8

  Ramasesem cu impresia ca Larisa era accidentata si de asta n-a mai participat.

  0

 5. #10

  Ponor este un MILF , asa ca este momentul sa treaca la poze pe bani poate chiar filme…

  0

  • stai sa faca un copil intai, inca nu a intrat in categoria aia

   0

  • #12

   poti sa fii MILF si fara copil. Raduleasca de ex. nu-i milf? Udrea nu-i milf? poate ca n-au copil ca nu l-au intalnit pe Cristi Borcea

   0

  • #13

   milf înseamnă mothers i’d like to fuck. simti ca lipseste un ingredient principal?

  • #14

   Raduleasca e MILF tocmai pentru ca are un copil… Acum, depinde si de gusturi…

   0

  • #15

   daca iti place gustul de plastic condimentat cu foarte multa pulă…

 6. #16

  Alina Alexoi aseara: “O proba olimpica de gimnastica fara reprezentantii Romaniei este ca Venus din Milo fara maini”.

  0

 7. #18

  Am vrut sa inchid televizorul la sariturile lui Dragulescu. Cred ca tantica mai avea un pic si dadea in multi-orgasm.

  0

  • #19

   era ATAT de fericita ca practic ala lua locul 3, de nu intelegeam ce are, ma gandeam ca poate nu pricep eu ceva

  • #20

   Pai in final l-a luat…. un japonez. Despre locul trei e vorba, nu?

   0

  • #21

   da. la executie, mai avea putin sa explodeze BRAVO MARIAN, IN SFARSIT, SE VEDE VALUARIA PLM ETC. si ala lua practic, in acel moment, locul 3. dupa aia a cazut pe 4

  • #22

   A avut multiorgasm. A urlat de zici ca a iesit toata zeama din ea. Dragulescu a facut saritura dragulescu mai prost decat nedragulescii. Importanta e participarea pana la urma. Gandurile negative i-au atins pe sportivii romani fix la zonele moi. Teribil!

   0

  • #23

   asta radeam aseara. cuaie, cum sa faci propria ta saritura mai prost decat toti ceilalti?

  • #24

   @arhi:
   1. In momentul cand a sarit el – era pe locul 2 (la tie-breaker)
   2. Radeai degeaba – aia clasati mai bine ca el n-au sarit dragulescu, aia din spatele lui care au sarit-o au luat mai putin la executie.
   www.rio2016.com/en/artistic-gymnastics-mens-vault-final

   0

  • #25

   era pe locul 3, nu exista egalitate la olimpiada. know your facts

  • Si saptamana trecuta a cazut un neamt de pe bara cand facea schema cu numele lui

   0

  • #27

   Nu ai inteles: cand a sarit Dragulescu, era pe locul 2, nu pe 3 sau 4. Coreeanul si rusul au sarit DUPA Dragulescu.

   0

  • #28

   am dubii, dar mi-e lene sa caut. oricum, la fel de irelevant

 8. Ponor e frumuşică, bunicică, merită să evolueze la bârnă. Doar că a greşit bârna.

  0

 9. #30

  Pai din cauza ta n-a castigat: “Este greu, pentru că, din păcate, am dat undă verde acelor mesaje negative şi gânduri negative îndreptate către mine de acele persoane care nu şi-au dorit ca eu să fiu aici.

  E nomal ca energiile negative să mă atingă. Au fost mesaje pe care eu nu pot să le trec cu vederea. Au fost mesaje foarte dure, nu vreau să le dau apă la moară, dar m-au atins. Presiunea a fost mare, mi-am dorit să dau peste nas şi nu am reuşit, numai pentru faptul că mi-am dorit prea mult. Persoanele respective nu sunt din interiorul sportului. Sunt mesaje de la diverşi oameni”, a spus Cătălina Ponor

  De aici: adevarul.ro/news/sport/ce-isi-reproseaza-catalina-ponor-terminat-doar-locul-7-finala-barna-jocurilor-olimpice-1_57b2af9d5ab6550cb8ccd7bb/index.html

  0