rihanna playback

Eu, când cumpăr un bilet la un concert (nu cumpăr, dar ca idee) consider că închei un contract între mine și producătorul concertului, prin care acel producător se obligă să îmi aducă pe cântărețul X (în cazul nostru, pe țărăncuța Rihanna) ca să îmi cânte o perioadă de timp de minim y ore.

Asta mi se pare cea mai simplă și normală explicație. În niciun caz nu dau 650 de lei ca să văd o negresă scălâmbăindu-se pe un ecran, în timp ce mișcă buzele, făcând playback. Chestia cu playbackul mi se pare înșelătorie de cea mai joasă speță, înșelătorie de aceea care se sancționează în codul penal, nu o mică contravenție.

Așa că, dacă sunteți nemulțumiți că ați dat 650 de lei ca să o ascultați pe Rihanna și de fapt ați ascultat un CD cu Rihanna dat foarte tare, în timp ce la mare distanță de voi, o negresă se zbânțuia pe o scenă, poate ar trebui să faceți o reclamație penală celor ce a produs concertul, celor ce v-au vândut biletele etc. Pentru că plânsul pe pagina de facebook a Rihannei este fix zero, când pleci de la București cu 1 milion de dolari de pe urma playbackului, ți se cam fâlfâie de durerile unor anonimi stupizi, din țara rromilor.