Știu că sună paranoic și nebunesc, dar sunt sigur că măcar câțiva dintre voi v-ați gândit la asta. Hai să enumerăm puțin, doar din cei mari și de care s-a auzit la noi.

Michael Jackson, apus de carieră, nu prea îl mai asculta nimeni, prea multe procese de abuz asupra copiilor, avea în față o serie de concerte la care el însuși spunea că e foarte greu să le facă față. Mort de o accidentală supradoză de propofol.

Amy Winehouse A avut un prim al 2 lea album care a ridicat-o spre o celebritate nevisată de nimeni. Moment în care a luat-o razna cu drogurile, cu bărbații din viața ei, cu viața ei în general. Tot ce făcea era chix, concerte în care intra beată și drogată pe scenă, cădea în cur, uita să facă playback. Moartă accidental în casă, încă nu se știe de ce.

Whitney Houston. Ridicată masiv de aia cu i will always love you. Celebritate majoră, după care mariaj cu Bobby Brown, care o bate intens și gospodărește, o ajută să se drogheze și să devină un star clasic. De mulți ani încerca să revină, nu prea reușind. Droguri prea multe, voință prea puțină.

Ce au în comun toate morțile astea? Vânzările albumelor lor explodează magic din momentul morții. Profitul caselor de discuri e fenomenal, toată lumea e fericită, s-a mai tras un loz câștigător. Moartea lui Michael a adus miliarde în buzunarele celor ce i-au vândut muzica.

Și atunci, e deplasat să ne gândim că poate morțile acestea accidentale, nu sunt atât de accidentale?
Mă întreb și eu…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.