Se dă un articol bine scris, despre fundătura unde a intrat apple şi despre eventualele soluţii sau nu. Articol decent, la obiect, cu argumente valide, scrise pe un ton plăcut.
Doar că omul nu a realizat că are de-aface cu o categorie aparte a utilizatorilor de internet.

Mactarzii.
Ce sunt mactarzii?
Sunt acei utilizatori de computere care nu scapă nici o ocazie să se laude peste tot cu ce folosesc ei, considerându-se automat mai buni decât ceilalţi, speciali.

Iar mactarzii au atacat. Tipul a fost făcut în toate felurile, tăvălit prin fulgi şi dat prin catran. Orice încercare de ripostă înăbuşită în faşă. Macul este un trend, este o senzaţie, este o stare de fapt, experienţa overall contează. Nimeni nu renuţă la apple, apple este dumnezeu, Jobs este un adevărat vizionar, el va impune pe piaţă totul, el va face totul etc.

Anyway. Citiţi restul comentariilor la tip pe blog.
Iar pentru tarzii cu mec:

Eu, Arhi, utilizator de iPhone şi iMac la modul extensiv, având cunoştinţe destul de bune în domeniu şi folosind iMacul la capacitatea sa, declar cu mâna pe inimă că produsele Apple sunt forme fără fond, slabe din toate punctele de vedere, neoferind plusuri faţă de competitori, la preţurile uriaşe pe care le cer. Telefoanele sunt nişte mizerii, de la 2G până la 4G, neoferind nimic nou în afară de câte un ocazional update de baseband şi păcălindu-i pe fraieri să cumpere non stop produse aşa zis noi, care de fapt sunt aceeaşi Mărie, dar cu alt soft drept pălărie.

Aşa că vă mulţumesc, sunteţi minunaţi, dar Elvis has left the building. De iPhone am scăpat deja, cine cumpără un iMac de 21,5″, la un preţ decent?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.