Deci am încă 4 pisoi. Nu, nu a născut Obama, dimpotrivă, stă relativ speriată, departe de toate astea. Ci am găsit în scara blocului 4 pisoi mici de maxim 2 zile, orbi, puşi într-o cutie în care un salvator al animalelor turnase apă.
Sunt sigur că sunt de la vreun boşorog împuţit din bloc, care iubeşte pisicile enorm, dar a decis că 4 sunt prea mulţi şi nici curaj să îi omoare nu a avut, aşa că a vrut să îi ucidă prin corespondenţă.

Unul din ei e cam terminat, noi îi bibilim în mod special, dar nu prea mai miaună, nu vrea să înghită lapte şi sta apatic, căscând după aer. În schimb ceilalţi sunt nişte pramatii, care aşa fără ochi, nu au nici cea mai mică linişte, se agaţă şi încearcă să fugă din perimetrul destinat, imediat cum au dat de căldură.

Aşa că, cine vrea să adopte pisoi? Şi până să îi adopte, cum se cresc/hrănesc pisoii mici? Mai e vreo modalitate în afară de a le umezi boticul cu lapte?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.