Distinsul al 2 lea om în stat, apărător al democrației, a votat împotriva urmăririi penale a lui Gabriel Oprea. Desigur, mi-e neclar cum s-a ajuns de la imunitatea pentru declarații politice la punerea în imposibilitate a organelor de urmărire penală să își facă datoria.

Dar stați.

E impropriu să stabilim dacă domnul Oprea a încălcat sau nu legea, asta o să stabilească justiția. Noi putem să ne facem o anumită percepție și imaginea se face prin anumite lucruri care sunt scoase din dosar și nu este în regulă”, a adăugat Tăriceanu.

Deci fotomodelul citroenez a votat împotriva urmăririi penale, deci împotriva justiției, împortiva cercetării faptelor respective, dar consideră că justiția va stabili ce și cum. Drăguț, foarte drăguț.

În altă ordine de idei, Guran, așa încetinel cum e el, a venit cu o idee interesantă legată de arestarea lui Romeo Beja și generalul izmenelor, Oprea.
De urmărit.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.