a-protester-threw-a-stack-of-fake-money-at-fifa-president-sepp-blatter-during-a-press-conference

Acum, după ce a fost expus tot uriașul mecanism de fraudă de la FIFA, după ce s-a aflat de șpăgile de miliarde, despre pariuri, despre cum însuși președintele FIFA era un simplu pion în manevrarea banilor spre diverse conturi, nu-i așa că vă sună altfel împotrivirea lui Blatter în a moderniza fotbalul?

Întotdeauna Blatter a respins absolut orice fel de modernizare. Camere pe linia de fund? Reluări la fazele controversate? Senzori pentru offsaid? Nu, nu se poate, pentru că se strică SPIRITUL JOCULUI.

Acum de fapt se vede că spiritul jocului era de fapt posibilitatea de a manevra o partidă în funcție de nevoile celor care trebuiau să câștige sau să piardă bani de pe urma respectivei partide.

Sunt curios dacă acum, cu un alt președinte, se va schimba ceva. Dar mă îndoiesc, pentru că principalul favorit este fosta secretară a lui Blatter.

E bine și fără să te uiți la fotbal, să știți.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.