Iar nu am net, nu se stie pana cand. Pentru ca providerul meu, si anume Synco, isi tine switchul in casa la un vecin, ca na, solutii tehnice belea, doar de aia platesc 50 de lei lunar. Iar vecinul nu raspunde. Ultima oara a decis sa nu raspunda 3 saptamani. Bine, nu va imaginati ca m-ar fi anuntat cineva de asta. Baietii de la tehnic au venit, s-au uitat, dupa care nu am mai auzit nimic de ei. Am tot sunat eu, logic, trecand de fiecaredata prin chestii gen si asa, deci nu va merge. Si cand te gandesti ca le-am platit in avans…

Intrebarea e, oferte de net in Pantelimon? Ca e clar ca dela anul schimb providerul.

Articol scris de pe HTC Magic.

32 comentarii Adaugă comentariu

 1. Hmmm, ma mir. Ai fost direct la casieria aia noua ? ( langa RDS, blocul de langa piata ) E si tehnicul acolo. Anyway eu dau 35 la synco si 40 la rds . Mi se pare rezolvarea ideala .

  0

 2. #2

  Eu stau la D iham si folosesc RDS-RCS 70 ron tv, net si telefon pe luna. E un abonament mai vechi (de vreo 5 ani), nu stiu daca mai exista oferta in prezent. La inceput era prin modem apoi au bagat fibra. Merge foarte bine. Pana acum nu am avut probleme.

  0

 3. #3

  Dude
  vezi daca a ajuns canal s in pantelimon

  0

 4. #4

  pantelimon,str. azotului…RDS…nu am avut niciodata probleme

  0

 5. De ce nu treci pe RDS ? Nu au in zona ta fibra ?

  0

 6. oferte de net din Pantelimon nu pot sa iti dau, asa am patiti si eu, voiam sa scriu ceva pe blog si nu aveam bet si am mers la un internet cafe 🙂

  0

 7. RDS, 39RON/luna. Eu sunt foarte multumit.

  0

 8. Romtelecom ?

  0

 9. RDS/UPC sunt oricum mai seriosi chiar daca sunt neseriosi si astia 🙂

  0

 10. #10

  Tu de fapt ai vrut sa ne spui ca scrii de pe HTC, stiu eu.

  0

 11. Ce reclama subtila 😉 (Articol scris de pe HTC Magic) … Frumos oricum….

  0

 12. Romtelecom e praf. Ala de 39 de la RDS e foarte bun. Daca ai norocul sa fie in scara si switch de 1000, esti boier!

  0

 13. e urat sa stai fara net, dar orice ai face, nu te abona la click net… iti zic din propria experienta, ca vei sta cu pistolul sub birou …..

  0

 14. Dealeru de net, si nu numai, din sectoru 5 ofera net numa in votantilor din sector. Iti propun sa te muti la noi. Dupa cum probabil ai aflat, vom reusi sa deszapezim pana in aprilie, si oricum, tot sectoru are un aer rezidential. Ar fi o onoare pt noi. Garantez io !!!

  0

 15. In Targu Jiu la noi (nu ma intrebati unde-i pe harta, stim ca suntem mici) avem si 3 provideri de net cablu si telefon pe fiecare scara de bloc. Imi schimb providerul imediat ce nu mai sunt multumit de altul. Si la voi in Bucuresti nu sunt solutii urgente ? Ma mir.

  0

 16. @arhi, sincer iti recomand rds. 40 de ron pe luna
  metropolitan fibra, am prins 8 mb pe torrent. pana acum eu sunt multumit de ei

  0

 17. Ahh netu in rromania minunat … eu era sa imi bat un vecin pe faza de genu …

  RDS cred ca e singura sol …

  0

 18. #18

  unde stai mai exact in patelimon? pe langa delfinului mai e o retea buna (e-land parca se numeste, dar nu mai stiu sigur)

  0

 19. Htc-ul fiind de la Vodafone ? Sponsorizare sau cum

  0

 20. toti expertii in interneti i-ai prins aici: unu e fericit ca are switch de 1000 in cutie si are placa de 100 pe pc, altu a prins 8mb cu RDS, si altul iti recomanda 3 provideri din TG Jiu. Marvelous!!!

  0

 21. @alin : pe langa spital ce cunosti? ^_^

  0

 22. #23

  in 4 ani am stat (si stau) in 2 locatii pe pantelimon, am avut 2 provideri “de cartier” respectiv fornix si ptm, si pe amandoi i-am schimbat cu rds… nu se compara. in primul rand ca stabilitate, viteza prea putin ma intereseaza…. iar suportul tehnic e diferenta de la cer la pamant.

  0

 23. Si eu am avut net de la niste pusti, si swichul era la vecinu de la 5, iar imbecilul scotea swichul din priza cand isi calca chilotii….Oameni neseriosi domnule!

  0

 24. Dacă poți să-ți pui RDS, e cam cea mai bună soluție. Altfel:

  – iLink (fostul Fornix) – Ieftin (cred că e vreo 30 de lei cel mai ieftin abonament), switch-uri prin case, suport tehnic de doi lei (durează și 3 zile o intervenție însă au grijă să taie netul imediat cum nu ai plătit).

  – Ptm – Nițel mai scump ca iLink (eu plătesc vreo 50 de lei), au și ei switchuri prin case însă în general sunt prompți atunci când apar probleme. Situl le e down însă au birou undeva după Cimitirul Armenesc pe stânga.

  Mai sunt câțiva provideri în zonă, sunt fluturași pe stâlpi. Nici unul însă nu a binevoit să-mi răspundă când i-am contactat.

  0

 25. #27

  Tot in Pantelimon locuiesc si eu ( mai inspre Cora ) si am net de la RDS de 3 ani, abonamentul de 28 RON. Merge excelent si de cand am trecut pe fibra nu am avut niciodata probleme.

  0

 26. #28

  e ok PTM. am avut vreo 6 luni, apoi m-am mutat din Pantelimon

  0

 27. #29

  Muahaha. Am avut internet de la Synco. Oameni mai incompetenti ca aia de la tehnic nu am vazut (auzit), in afara de ping nu stiu nimic. Ce vrei asa sunt toate retelele de cartier, switchu in pom, switchu la vecinu, switchu care fura curent de pe scara ca-i dau net gratis administratorului si numai treb contract cu asociatia….usual stuff. Iti recomand RDS abonamentul de 39 lei…plus ca acum iti da la el si stick 3G cu trafic nelimitat si gratis.

  0

 28. #30

  da, sper asta ma indrept si eu, trebuie sa imi fac timp sa trec, ca acum e buluceala de pensionari care isi platesc netul

  0

 29. #31

  De la cimitirul armenesc pana la Delfinului e Enjoy Net, 35 lei pe luna pentru 2mbps extern, prinzi mult mai mult practic. Uptime superb, in caz de ceva vin baietii repede, ca sunt de treaba 🙂

  0

 30. acoperire avem ca azone :
  -dobroiesti
  -zona morarilor
  -fundeni
  -ostrov
  -delfinului (si in blocul de linga politie )
  -bdul Chisinau
  -iancului
  -vatra luminoasa
  -zona cimitirului armenesc

  0