Sursa: INQUAM Photos/Ilona Andrei

”PNL a efectuat o cercetare sociologică amplă la nivelul Municipiului București, în urma acestei cercetări a rezultat clar că toți candidații PNL au șansa de a câștiga dar nu avem această garanție că vor câștiga bătălia cu PSD.

Vreau să vă anunț că în urma discuțiilor pe care le-am avut cu Nicușor Dan, am luat decizia de a-l propune pe Nicușor Dan ca și candidat la Primăria Capitalei susținut de PNL. Voi susține această propunere în fața PNL București, și în fața Biroului Politic al PNL”, a anunțat Ludovic Orban, joi, într-o conferință de presă.

Bine, rămâne de văzut dacă nu cumva Orban care, la PNL, e un fel de prostul familiei 2, după Predoiu, nu va fi lăsat în offsaid de către biroul politic. Dar dacă știrea e pe bune, ăsta e cel mai mare pas întru azvârlirea hoaștei pesediste de la primărie și intrarea într-o normalitate după care tânjesc milioane de oameni.

Cât despre plângerile cum Vai, Vlad Voiculescu a fost lăsat în aer, în primul rând Vlad Voiculescu trebuia să stea în treaba lui și să nu fie părtaș la acest circ în favoarea lui #șicâțiormaififost de la început.

În al 2 lea rând, parcă nu omul era important, ci coalizarea așa zisei drepte, care numai dreaptă nu e. Acum, dacă nu mai e ce ne convine nouă, nu mai e bună coalizarea?