Ieri m-am enervat maxim la un post al unei tipe care prezintă mizerii pe la protv, Amalia Enache.

Mi-am dat cu părerea puțin despre tâmpițică și public shamingul pe care îl face de la înălțimea vedetismului afișat și de la micimea sufletului și trupului, pentru că mi se pare de un infantilism feroce să publici fotografii și articole vitriolante despre oameni cu care nu ai nicio legătură, pentru că nu sunt de acord să facă mofturile copilului tău.

SIncer să fiu, mă așteptam la o revărsare de ură pe această temă, dar am fost extrem de surprins de direcția ei.

Pentru că oameni, de altfel cu capul pe umeri, pe care îi respect, au început să distrugă educația și moralitatea copilului, ce ar trebui sau ce nu ar trebui să facă, eventual chiar niște metode educaționale care să includă un furtun de la mașina de spălat, așa cum au fost educați ei și uite ce oameni buni au ieșit.

Oamenilor, serios, mă faceți să îmi fie rușine că vă cunosc. Ce legătură este între dorința naturală a unui copil de a pune mâna pe o jucărie și faptul că mama copilului e o văcuță cu cabină? Ține de educație să îți dorești un ursuleț? Înțeleg că nu aveți copii, dar mi se pare că deja s-a sărit calul masiv și există o lipsă de înțelegere și empatie uriașă.

Iar de acolo până la Nu vrem copii în restaurante și nu vrem să ne împiedicăm nicăieri de copii a fost doar un pas. Asemenea revărsare de ură și mizantropie rar mi-a fost dat să văd. Totul împotriva unui copil care își dorea un ursuleț.

Oamenilor, aveți suflete negre. Bunătatea unui om o vezi atunci când interacționează cu cineva care nu se poate apăra și e dependent 100% de cel din fața sa.

Iar voi nu sunteți niște oameni buni. Aveți sufletele negre.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.