Guvernul româniei are o abordare complet psihotică asupra a ce înseamna pandemie.
Manifestațiile pe străzi au voie cu 500 de persoane. În schimbe pelerinajele la lins de oase au voie cu 100 000, pentru că, se știe, virusul nu se manifestă în prezența dumnezeirii.

Acum, ministrul cu handicap, Sorin Câmpeanu, e de părere că copiii trebuie să meargă la școală indiferent de nivelul infecțiilor, pentru că sunt copii și au pierdut foarte mult la școală. Well, ca posesor de 2 copii la școală, pot spune că au pierdut, adevărat, dar neuroni și sănătate psihică, din cauza statului abuziv în casă, în timp ce protejații liberalilor rupeau petrecerile în Nuba. În rest, sunt la zi cu școala, au acoperit toată materia totul e ok.

Dar ministrul Câmpeanu consideră că e ok să le riscăm viața, în pofida a tot ce se întâmplă, în pofida tuturor semnalelor că varianta Delta îmbolnăvește copiii chiar grav, mai ales că majoritatea nu pot fi vaccinați, din cauza acelei limite de 12 ani.

Desigur, dacă copilul mi se îmbolnăvește sau moare, nimeni, absolut nimeni nu își asumă răspunderea, pentru că e responsabilitatea mea. Ca și obligația.

So, ce părere aveți, sunt eu dus cu pluta? Ok, știu că vremurile sunt nasoale, că nu aveți cu cine să îi lăsați unii dintre voi, dar e vorba de VIAȚA LOR. Riscați să îi trimiteți la moarte pentru că așa a decis un decrepit de la penele?

Sunteți de acord să vă trimiteți copiii la școală chiar și la 6 o%?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.