accident dn1

Ieri, unul din laitmotivurile fredonate pe internet legate de sinuciderea criminalului de pe DN1 a fost că de fapt femeia din cauza datorită căreia s-a sinucis ar fi de vină pentru gestul său, pentru că i-a rupt inima și el nu a mai putut suporta.

Să ne înțelegem, dacă asta credeți, înseamnă că meritați deportați în Coreea, să mâncați kimci de la Kim Jong-Un. După care un tur în SIberia și o plimbare cu un BMW X5 pe DN1, șoseaua ucigașă a româniei.

Cam cum e logica asta? Femeia ar fi trebuit să stea la ipochimenul criminal, ca el nu cumva să comită crima? Serios? Ah, îmi voi sacrifica viața pe altarul vieții unui bolnav psihic. Dealtfel fiind și foarte clar că orice om normal, când are o deziluzie în dragoste, se urcă în mașină și omoară ep stradă la întâmplare.

Anyway, concluzia generală este că faptul că l-a părăsit pe untermenschul ăla a fost cel mai bun gest pe care îl putea face și probabil i-a aslvat viața. Un asemenea om ar fi cedat oricând. Poate nu acum, poate nu în viitorul apropiat, dar la prima problemă gravă, ar fi cedat.

Și atunci, în mașina sa să nu fie doar el, ci și ea și eventualii lor copii.

Da, păcat că nu există iadul. Sau, dacă ar exista, nu putem să asistăm la arderea perpetuă, la foc mărunt, al acelui gunoi.

Și da, a fost sinucidere, nu cum comentau unii, că a pierdut controlul volanului fără să vrea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.