De câte ori ați auzit pe câte unul că face ceea ce face din pasiune? Mă refer la job/antreprenoriat, chestii de astea, nu la cei ce fac aeromodele. Vă zic eu, tot timpul. Unde mă întorc, dau peste câte un pasionat de munca lui, ceva de speriat.

Și aici cred că e una din problemele societății.
Oamenii au uitat pentru ce se duc la muncă, pentru ce au avut ideea de a înființa o firmă, pentru ce se trezesc dimineața. Adică pentru bani. Societatea capitalistă ne-a educat să considerăm munca răsplata supremă, orice HR știe că nu banii îl motivează pe angajat, ci fericirea de a veni la locul de muncă, în loc să își petreacă timpul cu familia, așa că ne comportăm ca atare.

Problema cu tipul acesta de gândire este că, la un moment dat, uitând pentru ce muncești, e posibil să rămâi în plop și plopu-n aer. Cumva, la fel cu cei care romantizează la extrem poveștile de iubire și uită că, în final, tot la sex se ajunge. Printre pricăturile de pasiune, nu ar trebui să uite că și familia lor e pasionată să mănânce de măcar vreo 3 ori pe zi, e pasionată să se îmbrace etc

Anyway, ce voiam să zic e să nu uitați să puneți pasiune în ceea ce faceți. Îl va ajuta pe angajatorul vostru să își plătească leasingul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.