Nu m-am uitat la MTS de cand facea milionarii de la miezul noptii. Pentru ca ma plictisea, iar temele politice, cvasi omni total prezente in temele emisiunii sale nu faceau decat sa ma scoata din sarite. Plus bretelele.
In seara aceasta i-a avut invitati pe Stefan Banica si pe Florin Piersic JR. La Piersic am facut precizarea JR pentru ca inca are tata, si pot fi confundati.
O emisiune superba. Un adevarat memento al vremurilor care au trecut pest noi, cei care i-am cunoscut si pe tatii lor la varsta implinirii, ii cunoastem si pe ei. Si nu am putut sa imi reprim un fior de emotie vazand asemanarea perfecta dintre Florin juniorul si Florin tatal.
Bravo Marius, o emisiune superba!
Iar daca ar fi sa fac o analogie intre vedetele din blogging si cei doi mai sus amintiti, eu as fi Banica, mai guraliv si mai tupeist, iar VisUrat ar fi Piersic, mai calm, mai relaxat, mai sigur pe valoarea sa si ceea ce reprezinta.
Da, da, si Zoso ar fi Marcel Iures, ca are succese la Hollywood si acum isi mai si reface nasul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.