Până în 2015 am locuit în pantelimon, la o căsuță micuță, cu vecini idioți și stradă neasfaltată. Străzile din Pantelimon sunt fix cât să treacă 2 autoturisme, cu tot cu trotuare. Dacă ai pus trotuar, una din mașini trebuie să urce pe el. Dacă au și borduri trotuarele, urcă bordura mașina mai înaltă, pentru un minim de stricăciuni. Desigur. asta fiind din cauza dezvoltatorilor, care au făcut vilele, dar străzi nu, pentru că nu le aducea niciun ban și mai bine înghesuie cât mai mult, se descurcă fraierii dupăa aia.

Fiind o stradă mică, nu prea aveai unde parca, dacă parcau 2 mașini una vizavi de cealaltă, nu mai trecea nimeni. Așa că eu băgam mașinile în curte, ca să nu încurc traficul, deși oricum strada era necirculată, fiind cumva în fundul pantelimonului. De asta am pus mare pe poartă semn cu NU PARCAȚI! mare, roșu cât cuprinde, să vadă lumea.

Lîngă mine era o dentistă, la care veneau diverși clienți. Știți unde își lăsau mașinile, deși toată strada era goală, la fel și partea din fața vilei dentistei? FIX, DAR FIX în fața porții mele. Probabil îi atrăgea panoul meu cu nu parcați, gen CE BĂ, ÎMI SPUI TU MIE UNDE SĂ PARCHEZ, FMM DE ÎMBUIBAT?

De asta zic, noi suntem un popor de rebeli. Vrem să trăim după propriile reguli, nu respectăm pe nimeni și vrem respectul tuturor.