Ieri m-am certat ca prostu’, o perioadă, cu o doamnă care avea școala vieții la activ, dar era specialistă în ayurveda, theta healing și mai era, pe deasupra și coach pe diverse teme. Greșeala mea, se știe că cu coachii nu te cerți, coachii sunt oamenii care sunt cu adevărat realizați în domeniul lor și, din acel punct, doar fac sharing la cunoștințele acumulate. La fel cam ca Lorand Soares Sasz.

Nu m-aș fi băgat dacă tâmpita doamna coach nu ridica în slăvi strategia adaptată de suedia și ce bună a fost ea și cum noi suntem niște proști că nu facem la fel, ia uite cum ne închidem economia degeaba.

Suedia are 10 230 000 de oameni, oficial. România are 20 000 000, oficial. Suedia avea ieri 5041 de morți. România are 1451 de morți. Guvernul suediei a ieșit ca în southpark să își ceară scuze că au omorât bătrânii suedezi prin adoptarea strategiei Ne doare în cur, vrem să obținem imunizarea de turmă. Guvernul româniei, așa prost și hoț cum e, a reușit să țină în frâu epidemia, cu toată opoziția PSDului. România are culoar deschis de comerț și turism cu toate statele UE. Suedia are ușile închise din partea tuturor, pentru că trebuie să fii nebun să riști să primești ceva dintr-un stat unde epidemia nu are niciun control în afară de Cum o da dumnezeu. Ce e mai rău e că ieri, China a oprit importul de somon, acuzând suedia că noile cazuri de covid din Beijing sunt cauzat de acesta.

Vă rog eu, nu mai fiți cretini. Înțelegeți că rusia bagă enorm de mulți bani în destabilizarea UE, singurul ei inamic real în acest moment. Nu mai haliți pe nemestecate prostii, nu le mai mulați pe idioțeniile deja aflate în capetele alea seci, ca să scoateți concluzii de oameni cu handicap. Fiți fericiți că înă vă trăiesc părinții și un arian blond, plin de aroganță, nu vă spune că Asta e, oricum erau bătrâni, important e să păstrăm deschisă economia.