gaina-cu-pui-vii

Mă aflu de câteva zile la Brăila Moldova, în vizită la minunații părinți ai soției. Așa că, fiind pe teritoriul altuia, aseară a trebuit să mă uit, fără să vreau, la o emisiune de pe b1tv, unde erau Elena Udrea și maestrul Jack Cristoiu. Plus moderatorul.

Vă spun, mi-era jenă să mă uit. Jenă de jena lui Ion Cristoiu, care a ajuns la o vârstă, cât de cât, doar ca să se prostitueze ATÂT de vizibil și servil în slujba fostei metrese de la Cotroceni. A fost un display atât de jalnic de întrebări pregătite din timp, sevite la fileu blondinei, care imediat le întorcea, cu partitura pregătită, ea devenind automat eroina guvernării băsescu, acea patriotizdă care a făcut totul pentru țară, iar țara nu îi este recunoscătoare.

Desigur, și moderatorul presta exact aceeași partitură, dar tonomatele de la b1 chiar nu sunt de luat în seamă.
Dar e trist că un tip ca Ion Cristoiu a ajuns atât de jalnic. La un moment dat se lansase într-o tiradă împotriva internetului, prin care demonstra, fără drept de apel, că toți cei care îl înjură sunt de fapt conturi false de facebook, el este un om iubit de popor.

Serios, mă gândesc că poate devii așa din cauza bătrâneții. Te toropește frica de moarte și nu mai judeci, încerci să acumulezi cât mai multe, că cine știe când revine comunismul la putere.