gay kiss

Senatorii jurişti nu au vrut să aprobe parteneriatele civile între persoane de acelaşi sex. Indiferent de culoarea politică, parlamentarii susţin că românii nu sunt pregătiţi pentru recunoaşterea acestor relaţii.

Citesc lucrurile astea și, ca om, rămân blocat. Parcă încep să înțeleg faptul că românii ar prefera să impună cuiva să creadă cu forța în dumnezeul lor murdar la gură, atâta timp cât legiuitorii noștri consideră normal să impună cuiva cu cine să facă sex.

Să ne înțelegem. Recunoașterea unei uniuni civile între 2 persoane e absolut normală. Oamenii trebuie să poată să aibă dreptul să se unească între ei. Așa cum trebuie să aibă dreptul de a face sex fix cu cine vor sau cum vor.

Dar nu despre asta e vorba.
Ci de faptul că sexualitatea unui om nu se schimbă pentru că așa dorește un idiot analfabet, ales pe o funcție de conducere. Oamenii tot ce vor dori vor face cu trupurile și bunurile lor.

Problema e atunci când autoritățile se amestecă în asta.
Atunci când tu nu poți intra la spital la iubitul tău, pentru că nu ești nevastă-sa legitimă și cu cununie, ci doar un tip cu care ăla își împarte viața, dragostea, averea și tot ce are el. Atunci când omul iubit de tine nu te poate moșteni, pentru că în fața legii e doar un străin, deși ați muncit o viață împreună și ați împărțit totul.

Nu vorbim de căsătorie, adopții și restul, că deja e prea mult pentru preconcepțiile voastre.
Dar eu, constituțional, am dreptul de a mă uni cu cine vreau eu. Că de aia sunt cetățean liber.

Se pare că legiuitorii, în marea lor înțelepciune, au decis că e încă prea devreme pentru asta. Ei știu mai bine ce trebuie să faci, cu cine și în ce fel.

Și nu, un nou marș al diversității, în care idioți îmbrăcați în chiloți să își urle aparteneța la o sexualitate diferită, nu va rezolva nimic, ci doar va crea un mediu conflictual propice unor dezvoltări și mai drastice a represiunii legale.

Persoanele de orientare sexuală diferită au nevoie de reprezentanți reali, de oameni adevarați, de personalități puternice, influente și buni negociatori, de oameni care să poată să își impună punctul de vedere, prin aceleași mijloace prin care le este impusă discriminarea actuală. Politică, relații externe și forță.

Pentru că așa zișii politicieni mioritici nu ascultă decât de pumn și de frică.
Cineva trebuie să le bage frica în oase.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.