malin-bot-sorin-kosz

Simplu, prin rotația cadrelor.
Probabil nu mai țineți minte, dar situl digi24 era cel mai bun site de știri din românia. Știri la obiect, fără headlineuri înșelătoare, gen Nu o să îți vină să crezi cine e mai f****-o pe Mădălina Ghenea, era o plăcere să îl citesc dimineața și să revin din oră în oră, după știri bune.

După care Digi24 s-a gândit că ar trebui să mai crească puțin și l-au angajat pe Sorin Kosz, cel care a mutilat știrile de pe realitatea punct net, aducând-le la gunoismul pe care îl vedeți și azi. Brusc, titlurile de pe digi24 au devenit retarde, spamul pe facebook dus la cele mai înalte cote, adică așa cu știa domnul Kosz că se face. Între timp, am impresia că l-au dat afară, nu am mai urmărit subiectul, dar e ok, au adus altă valoare, pe domnul Turturică, cel ce a supervizat noul site și care a implementat, desigur, funcția de infinit scroll. Că așa e în 2016, omori browserul pentru că îți place ție ce frumos se derulează. Pe un site de știri. În fine.

Ideea era că, de fapt, un alt site va fi futut în cel mai scurt timp. pentru că Mălin Bot, după ce a fost dat afară de la Evz, acum a fost angajat de românia liberă. Care era cât de cât un site respirabil, cu știri aproximativ ok, mai ales că acum nu mai e băsescu, deci pot să scrie și ei liberi, nu doar să laude faptele mărețului conducător.

Dacă nu știți cine e Mălin Bot, este lepra care a pus pe EVZ poza cu sirena din Pirații din Caraibe și a anunțat că a fost găsită o sirenă eșuată pe o plajă. După care a dat un interviu lung în care justifica mizeria aia prin faptul că angajații trebuie să mănânce o pâine și asta e, csf, n-ai csf.

Și uite-așa se strică siturile de știri. Se rotesc aceleași lepre, aceiași promotori ai gunoiului, aceiași Boți, Koszi, Halperti și altele, până când se duce naibii totul. Cam cum a fost cu specialiștii social media, toți aurașii și dumele dați afară de peste tot și reangajați, până când lumea a ajuns să considere că tot ce înseamna SM e ca gunoaiele pe care le-au angajat. Adică gunoi.

Later edit: Ca orice brav roman, Mălin Bot aruncă cu căcat în fostul angajator. Probabil și-a încasat lichidarea…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.