pokeponta

Nu, nu este o glumă, este modul hip prin care tipul ăsta, care e liderul partidului respectiv, provoacă lumea să îl aducă pe ponta în partid. Partidul e partidul acela care înlocuiește dizolvatul UNPR, cel ce trebuie să tragă voturi de la fraieri și să le ducă PSD-ului.

Cred că să cobori mai jos de atât, e greu.
Serios…

12 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Stiu ca defunctul Silviu Prigoana cand a candidat la primaria capitalei avea un slogan de genul „Plici de aici” sau ceva genul.Plici vine de la faptul ca isi batea nevasta cu pliciul de muste.

  0

  • #2

   De fapt era secs cu nabadai…foloseau si ei ce gaseau la indemana….

   0

 2. #3

  Zicea bine stimabilul și respectabilul domn Hitler ca partidele sunt sursa tuturor relelor și ar trebui desfiintate.

  0

  • #4

   Mai spunea ca desfiintati ar trebui sa fie si evreii,homosexualii,tiganii si rasele inferioare ar trebui sa munceasca pana la epuizare pentru Gremania si Europa germana
   ai grija ce-ti doresti

   0

  • #5

   Ma numesc Zoltan Shlomi Linguraru, tatal meu este tigan evreu, mama mea unguroaica, iar eu sunt homosexual si neo – nazist .

   0

 3. #6

  Si ce te miră boss?
  Adevărul e ca Pokeponta are capital electoral baban si cred ca pana si Basescul l-ar vrea in PIMP ,dar nu-i propune pentru ca știe ca va fi refuzat
  Cel mai ciudat e comportamentul lui Dragnea .Sunt alegeri ,psd-ul e important dar mai importante sunt dosarele in care ești judecat

  0

 4. #7

  What the….?!

  0

 5. #8

  sunteti rautaciosi. nu e nimic ciudat, pru vrea un om pe masura partidului. psd vrea pe de alta parte un peste foarte mare, un zeu al politicii, pe geoana. se intampla chestii mari.

  0

 6. #9

  astia nici macar nu-s nebuni sau tampiti ca restul partidelor extremisto-nationaliste-crestine-anti-ue. pur si simplu sunt niste lichele care vor sa exploateze o nisa libera din politica.

  0

 7. #10
 8. #12

  Pokemonta!

  0