Bănuiesc că nu pot fi considerat băsist, nu? Adică, e fapt demonstrat că l-aș urî și dincolo de Styx, nu doar pe plaiurile mioritice. Doar că atâta silă ce pot să acumulez zilele astea, încât îmi vine să mă închid într-un cocon senzorial și să ies de-acolo după ce se termină tot.

Știți că a apărut transcriptul de la întâlnirea PNL, unde marele strateg Fenechiu punea țara pe roate, nu?
Hai să spicuim chestii din lucrurile care îmi afectează crezurile mele. (ce îmi place să folosesc spicuim ăsta, ceva de speriat)

Bogdan Teodorescu: Două lucruri, dacă găsim pe cineva la ora 17.00, face Hidroelectrica şi mâine Roşia Montană, dacă nu, facem invers. Rovana Plumb? Programăm şi redeschiderea dosarului Flota?

Pe tema Hidroelectrica – Mihalache? Trebuie aduşi oameni cu o foarte mare notorietate.

Relu Fenechiu: Oameni care sunt la ei în emisini trezesc interesul. Dacă iese o chestie cu Ponta, Athanasiu poate contracara credibil.

Așa se stabilesc atacurile, da? Azi la 17 o dăm cu Hidroelectrica, mâine intră subiectul cu roșia montană. Am reținut, da? Mare subiect mare, roșia montana, cum a vrut pdl-ul să ne vândă subsolurile.

Bogdan Teodorescu: Mâine dimineaţa Ponta merge în secuime. Avem o ştire mâine dimineaţă doearece face conferinţă de presă de acolo.

La 11.00 e mitingul de la Iaşi. Se poate pune Roşia Montană peste miting. Nu avem un mesaj propriu-zis în legătură cu Roşia Montană. Unul din capetele acuzării la Patriciu. Manipularea pieţei de capital. Declaraţiile lui Băsescu?

NU EXISTĂ UN SUBIECT ÎN LEGĂTURĂ CU ROȘIA MONTANĂ. Doar lansăm mizeria cu desecretizarea, și vă spun că am avut un tip care mi-a trimis și mail ca sa îmi explice cum că uite, dosarul era secret. Deși secrete sunt cercetările RMGC și licențierea, atât. Restul, bani, sume, modul de decontare și constituire a depositelor, totul este la liber. Dar cum poți să îi ațâți pe fraieri altfel decât cu dictonul nu ne vindem țara?

Ce voiam să spun de fapt este, ați mai auzit ceva de subiectul roșia montană? A mai zis cineva ceva, cumva, undeva? Nu, a trecut, acum suntem ocupați cu vila dante, cu declarația RAPPS, cu pixelul albastru.
Între timp, ne-am mai bătut puțin joc de oamenii de acolo, le-am mai călcat puțin speranțele în picioare, le-am mai erodat puțin dreptul de a avea o viață normală.

Copii, mi-e silă maxim de tot.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.