Am primit spamul ăsta mizerabil de la cel punct ro

Primesc spam de la ei dintotdeauna. Indiferent ce aș face, primesc spam. Linkul acela de dezabonare e o glumă proastă, nimeni nu ține cont de el. După un scandal la propriu pe temă, am început să primesc mailuri de pe o adresa gen sugi-pula@cel.ro.

Dar nu doar atât, au cumpărat domenii vechi, de firme care nu mai există, au pus magazin pe ele și trimit spam și de pe ele. Domo.ro, marketonline.ro, azerty.ro, să știți că, dacă ați primit mail de pe ele, e fake, ele nu mai există, e doar manțocăria gelatului din poză, prin care încearcă să spele o reputație pe care s-a kkt demult.

Tunsulică nu înțelege de ce a luat amendă. Dar vai, e o conspirație. Nu pentru că el, personal, e un jeg în business. Nu pentru că afacerea lui e un jeg. Nu pentru că la cel.ro nu există service, ci departament specializat de trimis oameni la plimbare. Da, el, cel.ro a vândut un calculator defect unui copil bolnav de leucemie, după care a refuzat să îl schimbe sau măcar să îl repare, deși era în garanție.

Desigur, guristul care trăiește din ars fraierii care cumpără de la el vorbește despre conspirații, despre cum emag, cum pcgarage. Nu pentru că este și patronează o afacere care, efectiv, trăiește din spam și ars clienți fraieri care nu caută pe net. Nu, e o conspirație.

Ziua mea este extrem de bună, să știți.