In urma cu un an, in ziua de Paste, site-ul www.cel.ro a lansat o oferta promotionala prin care televizoarele marca Toshiba tipul LED 40 40RL938 Full Hd puteau fi achizitionate la pretul de 49 lei/buc, oferta fiind acceptata de sute de persoane prin metoda „click-wrap”.

Ulterior, toti cei care le-au comandat au primit un e-mail de refuz de livrare, in care li se motiva ca oferta a fost o simpla eroare de sistem.

Judecatoria Sectorului 3 Bucurestia admis cererea pagubitilor si a obligat Corsar Online la predarea a cate un televizor/persoana, comandate la pretul promotional.

Totuși, la aceeași glumă, făcută de Domo, OPC a decis că e o glumă și că clienții ar trebui să își bage mințile în cap.
De urmărit decizia instanțelor superioare. Deși nu cred că vor câștiga la ICCJ, un lucru bun tot va ieși de aici.

Găinăriile astea tip Domo și cel.ro nu se vor mai face. Pentru că deja devenise obișnuință. Înainte de Black Friday sau alt eveniment, băgăm o ofertă haioasă de gen, scrie tot online-ul despre ea, indexăm google gratuit pe primele locuri, după care declarăm că a fost o eroare de sistem. Much amaze, so win, vânzări.

În rest, stați liniștiți, că e ușor să bagi o firmă în insolvență și să muți businessul pe Corsar Online Media. Sau alt nume.

Sursa