Azi am fost la sala, ca ieri, dupa cum bine radea Alex de mine, nu am servit. Clubul asta e impartit pe doua nivele. La etajul superior sunt benzile de alergat si bicicletele, iar jos sunt aparatele de forta. Programul meu in general e alcatuit din jumatate de ora de alergare si bicicleta si circa 40 de minute de aparate.
Asa ca, ma dezechipez, imi iau cheia de la banda de alergat si urc sus. Sus, patru tipe foloseau banda, bicicletele si un aparat de ala de pasit. Frate, dupa ce ma fac comod, cand m-a izbit o putoare de branza, de peste, de transpiratie, de ceapa, de hoit, de ce vreti voi, am zis ca lesin. Deci jos erau cam 15 barbati care transpirau de zor pe aparate si mirosea doar a deodorant. Sus, la patru femei, putea ca la groapa de la Glina.

Fetelor, sa stiti ca igiena personala e importanta in interactiunile interumane. Nu se poate sa va dati doar cu speed stick si spray, si sa sperati ca nu o sa se simta mirosul de branza si de peste. Asta este, e normal, sunteti femei, asa va miroase organul genital in caz de nespalare. Dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa va spalati pentru ca e normal.

Banuiesc ca veniti de acasa la sala. Folositi apa si sapunul. Stiu ca e mai simplu sa folositi doar hartia igienica dupa defecare, dar daca tot suntei acasa, spalati-va fundul. Reziduurile de materie fecala nu se duc doar cu hartie igienica, iar pe caldura se imput si miros foarte tare.

Spalati-va intre picioare. E normal, ca femei, sa aveti o scurgere zilnica. Dar nu e normal sa o lasati sa se imputa. Un sapun, cel mai ieftin, va ajuta sa scapati de problema asta.
Spalati-va sub brat. Mirosul de transpiratie feminina, nespalat, da acea aroma inconfundabila de ceapa. Incercati sa scapati de el.

Va rog, nu mai torturati populatia masculina cu mirosurile voastre estivale. Aveti mila de noi, si intelegeti-ne pe noi, bietii masculi care adora mirosul de feromoni, nu cel de peste stricat.