Ci a urmașilor urmașilor voștri.
O demonstrează tovarășul eurodeputat Adrian Severin. Bănuiesc că toți știți că șpăgarul dovedit Adrian Severin a ținut o conferință în care a vorbit da, despre șpagă și caracterul ei peren în spațiul carpato-danubiano-pontic.

Nu asta e relevan, omul e un porc, în pofida dovezilor, în pofida cererilor colegilor de a se duce dracului la el pe dâmbovița, omul a refuzat calm să demisioneze, el de fapt fiind lucrat de serviciile secrete, fiind unul din stâlpii de bază ai democrației europene. Deci porc, am lămurit asta.

Interesant e altceva. Că o tipă din audiență, pe numele ei Raluca Dan, a început să facă gălăgie, să pună înregistrarea audio cu mita lui Severin și să îi ceară demisia, moment în care a fost scoasă afară din sală. Iarăși, nimic deosebit, într-o societate normală.

Deosebit este că din sală i se striga Pleacă afară, nenorocito!
S-a reținut, da? Există adepți ai omului, există oameni cărora șpaga li se pare ceva normal și eroic. Pentru că noi suntem săraci și e bine să luăm bani de la bogați.
Ultimul să stingă lumina…

PS: Da, știu că Raluca Dan participă la chestiile alea împotriva Roșiei Montane. Fiecare om are dreptul la o opinie, iar eu pot foarte bine să o susțin în ceva și să o dezaprob în altceva. Mulțumesc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.