Ci a urmașilor urmașilor voștri.
O demonstrează tovarășul eurodeputat Adrian Severin. Bănuiesc că toți știți că șpăgarul dovedit Adrian Severin a ținut o conferință în care a vorbit da, despre șpagă și caracterul ei peren în spațiul carpato-danubiano-pontic.

Nu asta e relevan, omul e un porc, în pofida dovezilor, în pofida cererilor colegilor de a se duce dracului la el pe dâmbovița, omul a refuzat calm să demisioneze, el de fapt fiind lucrat de serviciile secrete, fiind unul din stâlpii de bază ai democrației europene. Deci porc, am lămurit asta.

Interesant e altceva. Că o tipă din audiență, pe numele ei Raluca Dan, a început să facă gălăgie, să pună înregistrarea audio cu mita lui Severin și să îi ceară demisia, moment în care a fost scoasă afară din sală. Iarăși, nimic deosebit, într-o societate normală.

Deosebit este că din sală i se striga Pleacă afară, nenorocito!
S-a reținut, da? Există adepți ai omului, există oameni cărora șpaga li se pare ceva normal și eroic. Pentru că noi suntem săraci și e bine să luăm bani de la bogați.
Ultimul să stingă lumina…

PS: Da, știu că Raluca Dan participă la chestiile alea împotriva Roșiei Montane. Fiecare om are dreptul la o opinie, iar eu pot foarte bine să o susțin în ceva și să o dezaprob în altceva. Mulțumesc.