Am mers la volan prin cam toată românia. Încă nu am ajuns la Vânju Mare și Râu Mare, locurile unde am copilărit o perioadă și unde s-au născut membri ai familiei mele, dar o voi face și pe asta.

Nicăieri în românia, nici măcar în zonele astea rău famate, gen Ploiești, Pitești sau Harghita, nu am văzut atâta răutate în trafic ca în București. Și nu e vorba doar de șoferii cu numere de București, nu. Pur și simplu, odată intrați aici, toți se transformă în niște gorile cu volan, cu mențiune specială pentru cei din Vâlcea și Călărași.

Stăteam acum câteva zile la intrarea pe centură și mă uitam cum, din lungul șir de mașini care treceau, nu a oprit măcar unul să lase să treacă o mașină în fața lui. Iar când, la un moment dat, unul a vrut să forțeze intrare, un altul pur și simplu a accelerat și a mers în paralel cu el, ca să îi demonstreze cine are drepturi și cine e mai bun.

Desigur, răutatea asta are la bază și faptul că traficul în capitală este COMPLET DISTRUS, nu mai există nicio regulă, nicio șosea cât de cât decentă, de când mizeria pesedistă a pus din nou laba pe oraș

În altă ordine de idei, în continuare bariera asta de aici se ridică când trenul încă este în dreptul ei.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/zearhi/videos/1085486871569235/” width=”640″ height=”400″ onlyvideo=”1″]