Urmăresc niște doamne pe social media, ca orice om. Și doamnele respective mă urmăresc pe mine, așa că suntem chit, dar nu despre laude deșarte voiam să vă zic, ci despre o plagă care a început să bântuie internetul feminin.

Și anume femeile care își țuguie boticul când pozează, crezând că așa sunt mai sexy, mai misterioase, mai atractive. Și încearcă să își dezvelească doar o părticică de gingii, poate și un pic de dințișori, dar buzele, neapărat buzele, trebuie să fie cambrate, ușor răsfrânte, să sugereze aptitudini nebănuite.

Doamnelor, vă zic sincer și din inimă. Nu sunteți mai sexy, mai misterioase sau mai atractive, ci sunteți foarte caraghioase, lipsite de naturalețe și ușor strâmbe. Vă face mimica feței de parcă tocmai ați fi început un sex anal, doare, mai este și senzația aia de mers la baie dar știți că va trece rapid, așa că încercați să aruncați un zâmbet promițător.

Zic și eu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.