Am avut azi o discutie cu un prieten teribil de indragostit. Da` indragostit la modul ala gretos, fara nici o sansa de revenire, in care femeia respectiva este inger, demon, miere si fiere, tot ce are el nevoie pe lume.

Singura problema este ca respectiva gagica nu il iubeste deloc. Mai exact, nu stie deloc de existenta acelei iubiri si nu o intereseaza acea iubire. Il cunoaste, il stie, ies la cafele, dar tipul ii e indiferent din punctul de vedere al sportului numit fricky-fricky in asternut.

Cum vede distinsul de mai sus rezolvarea?
O sa ii explice fetei cat de mult o iubeste, da stii cum, mult de tot si ea cu siguranta o sa rezoneze la atata durere si suferinta si o sa ii cada in brate, recte in…cearceaf.

Degeaba am incercat eu sa ii explic ca aia nu e dragoste, ci e cel mult mila si ca nu multe femei au vocatie de sfanta, sa se culce cu aiuriti doar pentru ca le e mila de ei, omul nu intelege. El stie sigur ca daca ea o sa afle cat de mult o iubeste, o sa se indragosteasca brusc de el.

Ii explica cineva, mai ales ca omul citeste acest blog, ca femeile sunt hiene, si daca afla ca ai o slabiciune fata de ele, te sfasie imediat, pentru a profita de situatie? Ca femeile nu vor un barbat de care sa le fie mila, ci un barbat puternic, care sa le asigure o familie si o situatie stabila?

Care dintre voi, papuselelor, va culcati cu omul vostru de mila? Ia sa auzim…