Aşa cum m-am aşteptat, Băsescu a atins un previzibil 30 şi un pic %. Geoană e lângă el, spre surpriza tuturor. Din păcate, Crin nu a avut cum să şi depăşească condiţia de partid de 14%. Oricum, a obţinut un nesperat 22%, scor ce îl declară ca un favorit al alegerilor de peste 5 ani.

Acum va urma Marea Îmbulzeală, când toţi de la PSD şi PDL se vor călca pe capete care să ajungă primul să îl lingă în anus pe tovarăşul Crin Antonescu.
Vreţi previziunea mea?
Crin va cere votanţilor săi să îl susţină pe Traian Băsescu. După alegeri, pentru liniştea tuturor, va urma un guvern de coaliţie PDL – PNL, cu prim ministru PDL. Toată lumea va fi fericită, nimeni nu îşi va pierde scaunul de parlamentar de sub cur iar noi vom rămâne, ca deobicei, spectatori.

Ah, aţi votat pentru mai puţini parlamentari?
Păi nu v-a spus nimeni că numărul şi componenţa camerei nu se decide decât de către parlament şi oricum nu are valabilitate decât din legislativul următor? Adică doar aţi fost marotele lui Băsescu?
Nţ nţ nţ…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.