popcorn caramel

Cine vă zice vreodată că toate cuptoarele cu microunde sunt la fel, dați-i una după ceafă, pentru că e un mincinos. Ultima oară când mi-am luat cuptor cu microunde, mi-am ascultat singur sfatul și mi-am luat cel mai ieftin LG pe care l-am găsit.

Well, pplz, a fost o decizie foarte proastă. Pentru că nu face nimic. Popcornul îl arde, carnea nu o dezgheață, mâncarea nu o încălzește. Încălzește farfuriile până devin intangibile și topește orice urmă de ambalaj, dar fizic ce ai tu nevoie nu face nimic.

Ah, ce dor îmi e de bătrânul meu Samsung, care era ideal și perfect. O pungă de popcorn se făcea în 3 minute și 10 secunde. Fix atât, ca să le facă pe absolut toate și totuși să nu ardă nimic în pungă.

Me needs one.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

96 comentarii Adaugă comentariu

  1. LG-ul ala arata ca un document shredder.
    Samsung stie toata lumea ca are cele mai frumoase culori.

  2. #3

    Am avut cuptor cu microunde. Am renuntat la el acum un an. Una din cele mai bune decizii.
    Popcorn-ul il fac singur, in ceaun cu ulei si sare dupa gust. Alea care sunt in comert si trebuie bagate la microunde sunt niste mizerii.
    Carnea se dezgheata bine daca o lasi in apa de seara pana dimineata, iar mancare se inclazeste usor si bine pe aragaz.

    • #4

      de ce sunt niste mizerii?

      1
    • probabil pentru ca au cacat pe langa ele. Evident ca ies mai bune alea de le faci tu (ai control pe ingrediente).
      pe de alta parte cuptorul cu microunde e bun ca iti micsoreaza timpii de asteptare. De ce sa stau 10 minute sa imi incalzesc ciorba si sa murdaresc doua vase, minim, cand pot sa fac asta in 2 minute.

    • #6

      pentru ca de aia. ia vino tu cu dovezi ca NU sunt mizerii! gen o. ştir style.

    • #7

      :)))))))))))))))

    • #8

      Gustul este infect. Mai ales daca sunt din cele cu gust de branza, pizza etc.

    • #9

      alea sunt chimice. eu iau doar din cele cu sare, simple. gustul e bun, ce crezi tu ca e gust bun la ale tale este de la ulei, care e mai nesanatos decat orice chestie

    • #10

      “Carnea se dezgheata bine daca o lasi in apa de seara pana dimineata”

      Asta inseamna sa ai si timp si sa fii organizat sa te gandesti cu o zi inainte ce vrei sa faci de mancare. Dar daca imi spune copilul ca lui nu ii place mancarea pe care o am eu si vrea carne, ce fac? Ii zic sa astepte pana maine? :)))))

    • chestiile din punga au porumb, ulei vegetal, sare (2.5%) Same shit.

      cele mai bune floricele de popcorn din porumb sunt alea facute in untura animala

    • #12

      “The lining of microwave popcorn bags causes immune system and liver damage. Perfluorooctanoic acid (PFOA), found in the lining of the bag, is linked to many health problems, according to a recent study from UCLA.”
      Si aici se vorbeste doar despre punga in care stau floricelele in timp ce se fac la microunde

    • #13

      well, am citit si ca microundele cauzeaza cancer.

    • #14

      @Luna

      Ii spui ca aia e mancarea pe care o ai, Luna. Si aia va trebui sa manance. Copilului meu ii spun ca are de ales intre 2 feluri, daca nu ii convine se ridica de la masa, iar cand i se face foame va manca tot una din cele 2 chestii.
      Timp este berechet, daca nu te poti organiza, asta este o cu totul alta problema. De prea multe ori cautam scuze pentru chestii pe care nu le facem pentru ca nu avem chef sau nu suntem in stare sa fim organizati. Am trecut si eu prin asta. Toate se rezolva cu timp si rabdare. :))

    • #15

      Daca ar fi dupa fetita mea, ar minca doar schnitzel cu rosii toata ziua. Si schnitzelul ar putea lipsi, cita vreme rosiile sunt acolo…

    • #16

      Carnea se dezgheata bine daca o lasi in apa de seara pana dimineata,

      Nu stiu cu ce te ocupi tu, da’ eu dimineata ma trezesc sa ma duc la lucru, nu s-o ard casnic p-acasa. Si pun pariu ca sunt multi ca mine.

      Evident, tinutul carnii in apa e o solutie cand esti pensionar.

      2. ce plm e nociv daca dezgheti carnea la microunde?

    • #17

      1. Carnea se dezgheata de seara pana dimineata (sau de dimineata pana seara in zilele cand esti la serviciu) si fara s-o pui in apa.
      2. Daca o pui in apa de dezgheata si in 2-3 ore. Daca poate cineva sa rabde.
      Dar unii sunt batrani, maica, uita sa scoata carnea la dezghetat. Si nu-i bine sa mananci in creierii noptii (ca asa ajungi daca ajungi acasa la 6-7, in cele mai fericite cazuri, mai stai 2-3 ore sa se dezghete carnea, apoi o gatesti).
      Fiecare isi face alegerile proprii. Eu nu mai am televizor de aproape 3 ani, dar nu sustin ca e cancerigen.

    • singurul dezghetat neprietenos e ala rapid in apa calda

    • #19

      Remington Steele

      Exista si copii mai incapatanati ca ai tai. Nu te gandi ca eu execut la primul moft ca nu ii place ce ii dau.

      ps: ce imi plac sfatuitorii de pe internet!

    • #20

      Luna, draga, tu ai intrebat ce sa faci. Eu ti-am spus ce fac eu. Si asta in cunostinta de cauza. Nu mi-am dat cu parerea fara sa cunosc subiectul. Si al meu e incapatanat uneori, dar ma straduiesc sa caut solutii. 🙂

    • #21

      @lula: Ogarul turcului a mancat de foame si mere padurete. Nu zic acum sa-i servesti una peste ochi, dar nici cu mofturi…

    • #23

      ma anomall

    • #24

      Mă, Animale, trolezi, sau cum faci popcorn în untură. Adică, dispun de ingredient, grămadă, dar nu rămân astea imbacsite de grăsime? Eu altceva decât ochiuri nu pot mânca prăjit în untură. E adevărat ca nu am încercat floricele.

      Și de ce e neprietenos dezghetatul cărnii în apa caldă? Înțeleg dacă e vita, dar altfel eu așa fac: fierb apă în cuptorul ch microunde, cu tot cu carne înauntru pe urmă o mai las o vreme afară, în apă caldă cu ulei, oțet și alte ingrediente de marinat 1 ora la viteză maximă.

    • #25

      distrugi celula la dezghetare, se duce consistenta

    • #26

      Stie animalu ce stie…ai batrani crezi ca aveau ulei dublu rafinat…?
      Untura de porc si porumb de floricele direct de pe camp…foarte bune fierbinti sau calde..daca se racesc le mananca gainile….

  3. #27

    Pentru floricele mi-am luat acum ceva timp un aparat cu aer cald de la Lidl. Relativ ok.

    • #28

      eu nu prea mananc, ca mi-e frica de apendicitaȘ))) ca si la seminte. dar mananca copiii

    • #29

      Acum, sincer, daca ai trecut de 40 de ani, sanse relativ mici. In plus, e posibil sa fi facut pina acum un orarecare numar de inflamatii apendiculare sub-acute, asimptomatice, iar apendicul ala sa se fi ingrosat, astfel incit sa nu mai fie functional.

    • #30

      sa stii ca mai simteam usoare dureri in zona din cand in cand. mersi, un cont sa achitam consultatia?:)))

    • #31

      Am spus doar “e posibil” acum nu pot avea certitudinea…

    • #32

      Pentru certitudini puteti apela cu incredere la doctorul Dimitriu de la Coltea. Acu’ multi ani n-avea nevoie decat de 70 de minute ca sa gaseasca cecul intra-operator.

    • #33

      Cat e o colonoscopie??

    • #34

      Nici el n-a fost asa sigur cu onorariul..

    • #35

      Mama s-a operat de apendicita la peste 50 de ani. Bine, ea a crezut ca-i dischinezie biliara, nu s-a dus la medic, asa ca de fapt a fost peritonita, ajunsa pe masa de operatie in ultimul minut.

    • #36

      @nea_zapada: toata lumea stie ca bolnavii tineau cecul sub perna… Aaa, tu vorbeai de cec…
      @Romeo: www.google.ro/?gws_rd=ssl#q=colonoscopie+preturi.

    • Apendicită poţi face oricînd, nu e o regulă că după X ani nu mai faci. Eu am făcut la 26 de ani, iar cu mine în salon mai era un tip care a păţit-o la 47. Mie mi s-a tras de la o răceală netratată (apendicita e boală infecţioasă). În fine, cine vrea mai multe detalii poate zîmbi un pic aici:
      distrusul.wordpress.com/2015/08/21/in-spital/

    • apendicita e boală infecţioasă … hmm

    • #39

      Nu. Apendicita nu este o boala infectioasa. Este o inflamatie a apendicelui cecal, care se poate suprainfecta si poate deveni purulenta. Dar nu este o boala infectioasa . Da, la copii se poate discuta despre etiologia infectioasa, la adult mai rar.
      Chestia cu pierderea functiei apendicelui pe masura ce inaintezi in varsta, o stiu de la un chirurg batrin, alaturi de care am intrat deseori in sala pe vremea cind eram student. pentru ca poti avea mai multe episoade de apendicita sub-acuta care in timp sa intareasca si sa elimine cavitatea apendicelui (este ca un tub), sa o astupe si atfel acesta sa-si piarda functia, pentru ca aici, in cavitatea asta, nu mai poate intra nimic care sa o astupe, iar continutul ramas sa sprovoce inflamatia si suprainfectia apendicelui. Astfel, aparitia unei forme ACUTE de apendicita (pentru ca aceea este urgenta chirurugicala) este mai scazuta. Exista situatii chiar in care apendicele se autoamputeaza. Inca odata am spus sanse “RELATIV (!)” mici sa apara un episod acut, n-am eliminat TOTAL posibilitatea aceasta. De altfel literatura spune ca cel mai frecvent afectati de episodul acut sunt pacientii cu virste cuprinse intre 10 si 30 de ani, dar acesta poate aparea la orice varsta. Evident, frecventa dupa varsta de 30 de ani va fi mai mica, dar nu inexistenta.

    • Inflamatorie, nu infecţioasă. Scuzaţi greşeala; sînt inginer, nu medic. 🙂

    • #41

      dufu, tu cat practici si cat pierzi vremea pe bloguri? nu ma injura, dar pe bune, nu pricep cum se impaca astea doua.

    • #42

      Altul care-mi contabilizeaza prezenta….. Pentru linistea ta, iti spun ca eu unul nu mai practic, dar gasesc util sa lamuresc lucrurile din cind in cind. Lucrez intr-un domeniu conex in care calculatorul este indispensabil si care-mi permite, intermitent, sa mai pierd vremea pe bloguri. Dar daca deranjez…

    • Conex, adica farma? Big Pharma? 😉

    • #44

      hei… mersi de lamurire. dar ai prins si nelamurirea. banuiesc. si las-o cu “altul care”, uneori nu se stie dar se banuieste, chiar daca prost. dar legitim.

    • #45

      Nemuritorule de Colentina, se poate vedea la ecograf daca “tubul” e astupat, cat e de plin, cat e de inflamat?

      Daca se autoamputeaza, ce faci? Operatie sa scoti, banuiesc, ca nu cred ca-ti face bine ceva putrezind umbland aiurea prin abdomen.

  4. stii cum e tovarase.
    “nu imi ziceti ca uneori tre sa imi cumpar ceva peste cel mai ieftin produs. Toate produsele sunt la fel”

  5. #47

    – fără grill
    – comandă cu tuci-screen

  6. Eu pe asta il am si sunt multumit de el, l-am luat la super pret:
    www.google.ro/search?q=WHIRLPOOL+JT+369&num=100&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwj-8Jqj6KbLAhUlMZoKHcGKDasQsAQIJA&biw=1920&bih=959

    Nu l-am mai gasit in nici o oferta de magazin online de pe la noi, ce-i drept, nici nu am stat sa-l caut prea mult.

    Am gasit altceva, respectiv asta:
    www.emag.ro/cuptor-cu-microunde-whirlpool-6th-sense-33-l-grill-8-nivele-putere-functie-crisp-convectie-negru-jt-469-bl/pd/DH1KCMBBM/

    Da, stiu, este foarte mare si foarte greu, poate face mai mult decat ai tu nevoie, este prea scump etc. – don’t care, as face un efort si pe asta mi l-as lua.
    Da, stiu si asta, microundele “e” toxice – la fel este si creierul unora, dar uita ca se reproduc totusi…

    Este doar o idee, fiecare isi cunoaste necesitatile si pune in balanta ce-i este util si ce nu.
    Insa eu, acum, dupa ce il am de aproape doi ani, nu l-as schimba cu nimic inferior.

    • #52

      Microundele sunt toxice. In caz de expunere directa.

    • Sunt la fel de toxice ca un fier de calcat incins pus pe piele. Daca te expui direct la microundele alea din cuptor, o sa miroasa a friptura si atat.

    • #54

      Am si eu un aparat Whirlpool similar si ce imi place cel mai mult e functia crisp cu care fac niste gratare dementiale. Inclusiv legume la gratar sau cartofi prajiti fara ulei (congelati la punga). Am inteles ca se pot folosi si cartofi cruzi cu putin ulei dar nu am incercat. Si mai are si functia de convectie cu care poti face prajituri, dar nici pe aia nu am incercat-o.

  7. Popcornul la punga se arde petru ca e prea mic cuptotrul si nu se invarte punga inauntru. Cand creste volumul se intepeneste. Asa e la mine pe un Daewoo ieftin. Vechiul Blauknet luat din Gerrmanica era putin mai mare si mergea perfect.

    • In rest, pentru cancer si alte boli il mai stropesc cu echinaceea si busuioc din cand in cand.

    • #57

      Daca aveai si un ceaunel de tuci te scoteai si cu o mamaliga vartoasa…

    • nu uita sa mergi din cand in cand sa te spovedesti si sa te impartasesti. Nimic nu ti se poate intampla

    • #59

      numai p**la e vartoasa

    • #60

      dar nu vindeca cancerul…

    • Mamaliga vartoasa direct pe magnetron si imprastii sanatate in toata casa.

  8. #62

    De ce nu renunti la LG si iti iei inca un Samsung?

  9. #63

    Mare sef, fii atent aici.
    Acasa am luat nus ce Electrolux. Mare si negru. Porcarie mai sensibila la curent ca asta nu am vazut nicaieri. Plus ca popcornul il face cind vrea el. Deja a fost o data in garantie. Si ma gindesc serios sa-i dau foc. Ma rog, e o porcarie si din punct de vedere al utilizarii. Nimic logic in apasarea de butoane.
    Cele mai misto testate de mine si chiar alea Samsung 3-way ceva. Alea cred ca iti fac popcornul intr-un minut. Am la munca din alea si sint superbe. Bine, obisnuiesc sa nu mai incalzeasca daca au fost folosite intensiv vreo 30 de minute si avind in vedere unde sint puse, e de inteles. Cel putin acu ceva ani asa pateam la unele care pur si simplu nu aveau aerisire deloc unde erau puse. Acum par a fi in regula.
    Mai e si un electrolux prin zona. Merge bine, dar tot acelasi sistem cretin de programare.
    Recomandarea mea e simpla. Samsung 3-way ceva. Chiar face treaba misto si pe testate de ceva ani.
    Ma rog, as recomanda si un Sharp de pe vremuri, dar nu cred ca se mai fac.

    • #64

      Mare si negru zici??? Hai zi sincer ca l-a ales nevasta ci nu tu…

    • #65

      Sharp am luat eu acum un an, sunt multumit de ce face

    • #66

      @Romeo well, negru era singurul care se potrivea cu decorul. Dar na.

  10. #69

    Am luat cel mai scump Whirlpool acu vreo 5 ani si e o mizerie!

  11. #70

    Din clasa medie Electrolux sau Sharp sunt alegeri OK. Modele cat mai basic, dar cu control electronic.

    Samsung sunt remarcabile ca design si functiuni… pana cand nu mai sunt 🙂 Adica cel mult la cateva luni dupa ce expira garantia. Bonus Samsung: service sucks.

    Din clasa ieftina Daewoo sau Alaska. Fac si floricele :), cu putina rabdare si talent dezgheata orice si sunt foarte robuste.

    Parerea mea 🙂

    • #71

      Am avut un Samsung cu microunde care a ținut vreo 15 ani, poate chiar mai mult.

    • #72

      Alaska am și eu de vreo 4 ani. Folosit intensiv, zilnic. Se găsește pe la Metro, Selgros.

  12. #73

    Cautam sa-ti arat ce cuptor smecher am eu, cand observ ca e identic cu vechiul tau samsung. Da` ce-a patit, maica?

    • #74

      l-am pierdut

    • #75

      Am intrat adanc in joc intr-o zi fara noroc
      S-a vazut de la-nceput, m-am bagat si am pierdut
      Am jucat toti banii pe care-i aveam,
      Am crezut c-o sa-i intorc, da’ tot pierdeam, pierdeam!

    • #76

      Dar a doua zi, mai frate, cand la joc eu m-am intors
      Am avut bulan din greu, am fost foarte norocos!
      Am recuperat cu totul paguba de ieri si-apoi
      M-am dus la nevast-acasa ca un vesel cintezoi.

  13. #77

    Da, stiu ce zici… Am un cuptor cu microunde Candy care are acelasi comportament bulagiu ca si al tau – arde popcorn (de incalzit incalzeste bine, iar pentru dezghetat nu folosesc cuptorul cu microunde). Aveam inainte un Samsung (parca) care scotea un popcorn perfect.

    …si nimic nu-ti strica filmul ca un popcorn ars. Plm.

  14. #78

    Eu am un whirlpool bestial. E ceva model mai mare, undeva peste 30-35 l si are functie inclusiv de gatit. E mare, incalzeste ft repede si eu cand l-am luat a fost pt ca la momentul respectiv nu aveam cuptor. Dezghetarea o face ft repede… cam 3 minute la 500 gr carne. A si costat cam 1000 lei la momentul achizitiei…

  15. #79

    Daca iti incalzeste vasul in care se afla mancarea, inseamna ca folosesti un vas nepotrivit. Incearca cu sticla sau cu un portelan de calitate (subtire). Multe farfurii ceramice sunt, de fapt, din faianta sau semi-portelan si absorb o buna parte din radiatii => se incalzesc in locul mancarii.

  16. #80

    Nu Gorenje!

    • Sa-si ia Alaska, ca al tau?

    • #82

      Nu Hansa! Never niciodata nimic nu mai iau de la ei, ‘ra mamii lor. Producatori de rahaturi ambalate frumos si vandute sub denumirea improprie de electrocasnice. Si aici ma refer la masina de spalat vase care nu stiu daca a scos vreodata perfect curate toate vasele si tacamurile. Si e “tratata” numai cu chestii bune, sare Finish, pastile tot Finish, solutie de clatire la fel. Un rahat de masina, abia astept sa se strice, o arunc de la etajul 3 si filmez.

      Si ma mai refer la cuptorul incorporabil Hansa, model P1zdA, la care peretii interiori au “facut burta”, astfel ca tava sau gratarul nu mai stau cum trebuie, abia-abia se agata cu ultimele puteri de santurile alea din peretii laterali care ar fi trebuit sa le sustina. De destule ori s-a intamplat sa fie nevoie sa tin cu mana (cu manusa, ca nu-s Zuperman) tava ori gratarul pentru a putea manevra chestiile ce se pregateau acolo.

  17. #83

    Ia un Samsung cam ca ăsta www.emag.ro/cuptor-cu-microunde-samsung-20-l-800-w-digital-alb-me73a/pd/ELCBKBBBM/

    Nu am fix modelul ăla, dar ceva care să aibă butoanele alea șmechere (ăla cu friptura și ala cu cana). Sunt niște preseturi foarte bune pentru încălzit mâncarea, felul 1 apeși cana de două ori, apoi iar de doua ori dacă o vrei fierbinte, felul 2 friptura o data sau de două ori (în funcție de cât ai pus în farfurie). Te miri un pic când vezi că durează 5 sau 7 minute, dar știe ce face, o încălzește bine fără s-o faca iască. Pop-corn perfect în 3 minute (sau 2:40, depinde de care iei).

  18. Io visez la un aparat de facut cremwursti in corn, cum erau in copilarie. Trei tepuse cu rezistenta in care se trag jumatati de corn si le rumeneste pe dinauntru… Apoi torni putin ketchup, bagi cremwurstiu’ si pe el pui mustar.
    www.skippy-rent.nl/attractie-verhuur/traktaties/hotdog-apparaat.html

  19. #85

    Eu am cumparat in urma cu vreun an modelul asta:
    www.emag.ro/cuptor-cu-microunde-samsung-20-l-800-w-digital-alb-me73a/pd/ELCBKBBBM/
    Face popcorn fix in 2:30 si iese perfect. Si decongeleaza, si incalzeste ciorba si apa in cana.
    Are interior inchis la culoare, care se curata incredibil de usor daca pui apa intr-un castron, storci putina lamaie si o lasa sa mearga la puterea maxima vreo 10min.

    • #86

      I l-am recomandat și eu pe ăsta, dar nu cred că o să-l ia, e prea ieftin. Dacă în loc de 270 de lei era 270€ altfel discutam.

  20. #87

    De bf anu trecut am luat un goreje de 20 l alb cu butoane…. Incalzeste bine….. Iar făcut popcorn brici. Acum depinde și de ce marca de popcorn vb.

  21. #88

    Renunta la el.
    Ia o masina electrica de facut popcorn boabe.
    Popcorn preambalat e cancerigen. Liningul sacilor e naspa.
    Traiesti si fara microwave. Chiar bine.

  22. #89

    Pana sa dau bani pe alt cuptor, eu as mai incerca ceva. Timpul in care iti face floricelele tine si de puterea utilajului. Daca acum ai un cuptor cu o putere mult mai mare decat cel vechi, ala care te facea fericit, 3 min si 10 sec s-ar putea sa fie mult prea mult si asta sa fie motivul pentru care le arde. Nu te lua dupa ce scrie pe punga. Dupa ce dai drumul la cuptor si floricele incep sa se faca, fii atent la frecventa cu care sar alea in punga. Cand pocniturile devin mai rare, opreste cuptorul. Nu astepta pana nu se mai aud deloc. Probabil vor ramane niste boabe nefacute, dar, asta e, le treci la pierderi si te bucuri de ce a iesit (esti A-lister, iti permiti, nu te fac pe tine 3 boabe de porumb). In functie de ce iese, mai ajustezi la urmatoarea punga.
    Cuptorul pe care il aveam le facea cam in 2m40s. Daca le lasam 2m50s se schimba usor culoarea si aveau gust de ars.
    Desigur, mai e si varianta pe care o zice cineva mai devreme, ca e prea mic si nu se invate punga … se poate si asta. In cazul asta probabil le face praf oricum, asa ca … spor la cumparaturi! Uneori marimea chiar conteaza …

  23. #90

    Asta-i cea mai buna metoda de a face floricele: www.youtube.com/watch?v=WMLer1eU3pM

  24. #91

    Nu e continuat inceputul propozitiei:

    Cine vă zice vreodată că toate cuptoarele cu microunde sunt la fel, dați-i una după ceafă, pentru că e un mincinos.

    • #92

      este, adica eu sunt cel ce merita una dupa ceafa.

  25. #93

    Am un Whirlpool Talent Compact, are cam 15 ani, merge ca-n prima zi, face ce ai zis tu dar si altele.. made in Sweden, dpmdv e un mercedes al cuptoarelor cu microunde 🙂

    www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkaufen/d/mikrowellenherd-whirlpool-talent-compact-151561745/

    Daca ar fi sa-mi iau ceva acum probabil ca as lua un Whirlpool Jet Chef, dar nu sunt asa convins ca ar mai tine 15 ani.. they don’t make them like they used to 🙁

  26. #94

    Am cuptor candy, o ieftineala, dar merge de 6 ani și face floricele în 3’25”.
    Am cumpărat cuiva unul acum 2 ani, parcă, LG, cam ca ăla în discuție. Face floricelele în 3’20” – asta a fost primul test, dar trebuie dat un nivel sub maxim, ca altfel le arde, cum spui. Sau le scoți mai devreme (2’45) dar nu sunt toate făcute. Cred ca nu le învârte destul de repede pentru puterea maxima, sau ceva, zic și eu. Dar, da, bani dați degeaba ca a costat dublu față de Candy. Am zis să fac și eu un cadou onorabil.

  27. #95

    Tocmai ma pregateam sa recomand Samsung. Insa ma uit in bucatarie si vad ca am un Candy, si inainte tot Candy am avut vreo 7 ani pana ne-am mutat. Cu volum mare inauntru, vrro 26l, si cu putere mare, vreo 900w.
    Farfuriile se fac fierbinti din cauza farfuriilor. Si eu am set de diferite dimensiuni de la Ikea, groase, si sunt porcarie, frige castronul si ciorba rece. Am si set de la Luminarc si nu se intampla la fel, se incalzeste doar mancarea.