Mă gândeam azi că trebuie să îmi cumpăr cuptor cu microunde. Din nou. De data asta însă, cu experiența anilor trecuți. Precedentul cuptor cu microunde a fost o rachetă, în adevăratul sens al cuvântului. Probabil, dacă îi făceam rost de un cip nou și puțin vibranium, își făcea un costum de iron man și pleca să salveze lumea.

Știa de toate cuptorul ăla.
Știți cum l-am folosit în majoritatea timpului? Press Start de 3 ori, adică 1.30 minute, încălzit o farfurie de supă. Sau press start de 7 ori, timpul necesar pentru a face o pungă de popcorn. Cel mai mult apăsat pe butonul de dezghețare și setat greutatea, pentru carnea din congelator. ATÂT. Niciodată nu l-am folosit să îmi fac crispy chicken sau alte rețete sofisticate. NIMIC.

Prin urmare, guess what. Cel mai ieftin cuptor posibil va fi alegerea directă și clară. Vine un moment în viață când îți alegi microundele conform nevoilor.

Sau te încălzești și tu cum poți.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.