Aer curat, confort ridicat, spațiu verde generos… Acum poți lenevi în fotoliul de pe terasă, cu o carte în mână, în timp ce copiii tăi se joacă in siguranțâ în curtea mare, plină de verdeață. Acum poți să te relaxezi complet!

Casa este în Buftea, Str Anemonelor, nr 6, Cartier Flămânzeni, un cartier nou, liniștit și foarte aerisit, la 5 minute de Domeniul Știrbey și de lacul Buftea.

Formată din parter și etaj, clădirea are 142 mp construiți, 3 dormitoare, living generos, dining, bucătărie si 2 băi. Este amplasată pe un teren cu suprafața de 357 mp. Spațiu berechet!

Are o terasă cu suprafața de 12 mp, cu ieșire direct din bucătărie – deschizi ușa și poti servi masa direct pe terasă, în mijlocul naturii. La etaj sunt 3 dormitoare și o baie. Dormitorul matrimonial are geamuri largi prin care poti vedea rasăritul soarelui în fiecare dimineață.

Casa este făcută din cărămidă Porotherm, cu stâlpi și plăci din beton armat, pentru că rezistența este cel mai important lucru.

Termopanele de cea mai bună calitate, Salamander, tripan, împreuna cu termosistemul exterior de densitate mare și izolația acoperișului cu spumă poliuretanică asigură reținerea căldurii și a zgomotului. Când închizi geamul, zumzetul exterior se oprește, deși nu ai avea neapărat nevoie, strada fiind puțin circulată și liniștită.

Acoperișul este realizat din tablă Weterbest cu grosime 0,5 mm, cu scurgerea apei în partea din spate a casei.

Încălzirea prin pardoseală – atât la parter cât și la etaj – reprezintă un sistem foarte eficient, pentru un consum minim de gaz.

Ușa de intrare, metalică, îți oferă un plus de siguranță, deși cartierul este super sigur.

Casa are toate utilitățile – apă, canalizare, gaz, curent electric.

Strada este largă si urmeaza sa fie asfaltată in curând, cu trotuare pe ambele sensuri și zone de spațiu verde. Iluminatul stradal va fii asigurat de primărie, cu stâlpi din 15 în 15 metri.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.