Știrea nu e despre faptul că a mai fost prins un ardelean pedofil. E ca și cum ai zice despre un vasluian care a făcut incest.
Știrea este, de fapt, despre cum băieții ăștia de la poliție și jandarmerie, lucrează la imaginea lor, futută grav în piața Victoriei, zi de zi, cu povești de astea cretine despre milițieni care salvează pisici, jandarmerițe care, cu vorbe meșteșugite, află adevărul de la infractori, băbuțe care sunt trecute strada în timp ce sunt amendate pentru că vând leuștean și alte mizerii de astea.

O femeie jandarm din echipaj a observat că bărbatul avea un comportament suspect şi încerca să evite dialogul.

”În acel moment mi-am dat seama că întrebările mele trebuie să fie ferme, ca să-l pot face pe bărbat să spună adevărul. Am simţit despre ce este vorba, aşa că am dus discuţia în direcţia dorită, până la momentul în care l-am făcut pe bărbat să recunoască că de mai mult timp întreţine relaţii sexuale cu băieţi minori”, a arătat ea.

La el au fost descoperite două telefoane mobile, în care erau imagini cu mai mulţi băieţi minori. Totodată, în urma discuţiilor, bărbatul i-a arătat femeii jandarm tatuajul de pe braţ cu numele unui dintre minorii care îl însoţea, despre care a recunoscut că întreţinea relaţii sexuale de mai mulţi ani.

Vă dați seama, ce putere, ce talent pe doamna asta de la jandarmerie? Câtă menire pentru meserie trebuie să aibă ea, în pofida faptului că, cel mai probabil, e o analfabetă, ca toți jandarmii, care se antrenează să dea cu pulanul în cadență, a simțit instant că e ceva în neregulă și, cu întrebări meșteșugite, l-a făcut să îi spună că mai face și sex cu băieții ăia, uite ce tatuaj șmecher am.

Sictir.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.