M-am bucurat când hiena de Tudorache a fost alungat, cu coada între picioare, de la primăria S1. Nu m-am bucurat că nu a pățit nimic, niciodată, mă bucur că, din ce am înțeles, nu e în vizorul nimănui pentru o nouă candidatura.
Dar sunt extrem de curios ce face Clotilde, în mod real, în S1. Pentru că de aici, din afară, se vede doar că se ceartă, cu poalele în cap, cu toată lumea, dă în judecată pe toată lumea, e dată în judecată de toată lumea and so on. Și au trecut, totuși, 4 ani de la alegeri, mă gândesc că totuși sectorul ăla are și alte probleme în afară de veșnicul ei război cu firma de gunoi, război pe care îl pierde de fiecare dată, pe același tipic, scandal în presă, refuz de plătit facturile, proces, pierdut proces, plătit facturi.

Și mă uit la ceilalți primari de sector noi, nu la hoțul de la S3. Toți fac chestii, mișcă lucruri, au înțeles că, în conștiința românului, e ok să furi, dar să îi faci băncuțe. Sau e ok să înalți intrarea în pasajul Unirea, ca să provoci accidente și să poți decreta că toată unirea e într-o stare jalnică, deci trebuie reparată. Și să poiți fura liniștit și să faci și băncuțe.

Face ceva Clotilde sau e doar cu poalele în cap?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.