Se pare că, în sfârșit, ceva ce ne doream de când a venit revoluția asta democratică, se va îndeplini.
Ponta a zis că de luni intră în vigoare prevederea că TVA-ul se încasează la plata facturii. Pentru cei ce nu înțeleg, dacă de exemplu emiteai o factură de 100 000 euro, cu tva 24%, din momentul emiterii facturii tu deja erai bun de plată tva 24 000 euro, pe care trebuia să îi plătești până la sfârșitul lunii. Asta deși tu de fapt încasai banii pe factură probabil peste 90 de zile, și asta în cazuri frumoase. Știu firme care în 2009-2010 se apucaseră să emită termene de plată de 6 luni. Pentru că puteau. Vă dați seama cât de falimentar era pentru o firmă să fie corectă.

Parcă încep și eu să iau în serios înființarea unui SRL. Din nou.
Deși săptămâna trecută am auzit de un prieten care își va da firma de gard, pentru că s-au gândit vajnicii controlori de la finanțe șă treacă pe la el. Și are de ales între a falimenta fizic, plătind amenzile idioților, sau să falimenteze scriptic și să se spele pe cap finanțele cu firma în stare de faliment.

În fine. E un început.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.